kürtaj sonrası cinsel ilişki ?

merhaba süslüler cumartesi günü sağlıksız gebelik durumumu vakumlu kürtaj ile sonlandırdım. 9 haftalıktı henüz. ancak doktora cinsel ilişki ile ilgili bi şey sormak o an aklıma gelmedi. doktor ağrın, kanaman olabilir normal. normal hayatına devam edebilirsin dedi. ne kadar süre cinsel ilişki için beklemek gerekiyor bilgisi olan var mı? ya da bir sıkıntı olur mu acaba bugün 4.gün belki deneyimi olan vardır.

1. Kanama bitene kadar yok demişti bana yanlış hatırlamıyorsam

9 nisan 2024 23:12

2. Vakumlu oldum ben ama hiç kanama olmadı bende. Onu da anlamadım acaba kanama olmadığı da oluyor mu. Ameliyatı izin gününde oldum doktorun o anın telaşı ile eve attım kendimi hiç sormak aklıma gelmedi.

9 nisan 2024 23:17

3. Süslücüm doktorunla konuima fırsatın olmazsa naçizane tavsiyem adet olup o bitene kadar bekle istersen. Ve çok geçmiş olsun.

9 nisan 2024 23:24

4. Ben 5-6 haftalıkken vakumlu oldum yaklaşık iki hafta kanama olmuştu bende belki herkesin aynı olmuyordur

9 nisan 2024 23:28

5. Ben 8.haftalık kürtaj oldum kanamam olmuştu 10 gün kadar. Bence bir adet dönemi geçirin

9 nisan 2024 23:29

6. Hepinize çok geçmiş olsun yorumlar için teşekkür ederim. 4 gün oldu hiç kanama yok hala 9 haftalıktı benimde. Tekrar hamile kalmak için 1-2 regl dönemi bekleyeceğim öyle deneyeceğiz. Peki cinsel ilişki için de adet olana kadar beklemeye gerek var mı ya ? Doktor 38 40 sonra olursu falan dedi çünkü. Yani 1.5 ay çok değil mi bi şeyler yaşamak için bilemedim..

9 nisan 2024 23:46

7. Üfff yaşa o zaman ya. Geç kaldın

9 nisan 2024 23:49

8. Tatlım hiç değilse 1 hafta 10 gün sabret. vakumlu da olsa bir operasyon geçirdin vücuduna biraz zaman tanı henüz çok yeni. Normal hayatına devam et hemen cinsel ilişkiye girebilirsin demek değil.

9 nisan 2024 23:49

9. Ulan şu kadar libidom olsa yeterdi

10 nisan 2024 00:05

10. Ss ben de ilk kürtajımı 5 haftalıkken olmuştum ve kanamam olmamıştı, doktora telefon açıp sorsanız daha iyi olur ben 3 hafta seks yapmayın dediğini hatırlıyorum. Şimdi internette yaptığım araştırmada 2 hafta yeterli denmiş. Bazı kaynaklarda da siz ne zaman hazır hissederseniz. Yeniden gebelik denemesi içinse 1-2 döngüden daha fazlası öneriliyor sanırım sağlıklı bir gebelik için

10 nisan 2024 03:03