kütüphanede ders çalışmak      ?

kütüphanede ders çalışmakla ilgili ne düşünüyorsunuz? eksileri/artıları? yapıyor musunuz? ne sıklıkla? tavsiyeniz/öneriniz var mı?  ben seviyorum diyebilirim ama evden kalkıp da oraya gitmeye üşendiğim için gidemiyorum.

1. Benim için eksisi kütüphaneye gelen insanlar yer var mı diye masaların arasında dolandığında dikkatimin dağılması veya kütüphaneye birileri girip çıkınca çalışmam bölünüyor gibi hissediyorum ya da kütüphanede yer yoksa ayakta kalan insanlar kenarda beklerken üstümde baskı varmış gibi hissediyorum odaklanamıyorum

4 mayıs 2019 00:14

2. Yanımda çalışanın nefes alması bile battığı için tercih etmiyorum. İnsanlar çok saygısız ayrıca fısıldayarak konuşanı, sakız çiğneyeni, katır kutur bir şeyler yiyeni...... Nefret ediyorum.

4 mayıs 2019 01:12

3. Kütüphanede çalışmak en sevdiğimdir. Ev ortamında katiyen çalışamıyorum kütüphane beni motive ediyor. Benim için tek eksisi beytepe kütüphanesi çok havasız ve sıcak:( uykum geliyor, odaklanamıyorum nefesim kesiliyor bazen. Bu sebeple azalttım gitmeyi ama çok üzülüyorum çünkü tek ders çalışabildiğim yer orasıydı.

4 mayıs 2019 09:10

4. Ben de üşeniyorum evde çalışıyorum bu ara. masamın üstünü boş tutuyorum daha kolay odaklanmamı sağlıyor Ama insan sıkılıyor da bazen aynı ortamdan

4 mayıs 2019 10:05