kıllar ve lazer epilasyon batağı?

merhaba, lazer epilasyona başlayacağım ve bir süredir araştırma yapıyorum fakat bu konu bataklık gibi. her merkez ve her internet sitesi farklı bir şey söylüyor. cihaz olarak buz lazerde soprano'nun çok etkili olduğu söyleniyor fakat istanbul'da bu cihazı kullanan birkaç merkezi araştırdım, yorumları gerçekten çok kötü. bunun yanında ipl cihaz kullanan birkaç merkezin de yorumları çok olumlu. tenim açık renk ve kıllarım siyah, lazer için oldukça uygun bir yapıya sahibim fakat bir türlü lazere başlayamıyorum akıl karışıklığından. bu konuda tavsiye verebilir misiniz? istanbul'da lazer epilasyon merkezi önerisine de çok açığım :d

1. suslu acik ten koyu kil alexandrite lazere uygun bu kesin bilgi, kalanlari arastirmana gerek yok o yuzden

3 mart 2022 14:59

2. Alexandrite +1. Ipl'e bulasmayin bile. Alexandrite icin de fda onayli cynosure apogee elite+ Makinesi olan yerlere bakin derim.

3 mart 2022 15:01

3. çok teşekkür ederim cevapladığınız için, çok tatlısınız :') merkezlere hangi cihazı kullandıklarını sorduğumda genelde yalnızca alex ya da diode olarak cevap veriyorlar. hangi cihaz olduğundan, modelini söylemekten vs. kaçınıyorlar. şimdi 2. anonimin söylediği cihazı kullanan yerleri araştıracağım. siz lazer epilasyon yaptırdınız mı? yaptırdıysanız etkili oldu mu? birçok lazer epilasyon merkezinin yorumları o kadar kötü ki, 7 8 seans yaptırıp kılları hiç dökülmeyen çok insan var

3 mart 2022 15:23

4. anonim 3 kaçıncı seansınızdasınız? bi de istanbul'da mısınız acaba :p ben de ipl ile ilgili çok olumsuz yorumlar okudum ama bi merkezin google yorumları vs. aşırı iyiydi ve onlar ipl kullanıyormuş. işte gerçekten bataklık gibi, bi şeye karar vermek inanılmaz zor. canıma tak etti, altı üstü kıllarımdan kurtulmak istiyorum :d

3 mart 2022 15:39

5. Süslü ben de aynı sorunlara sahiptim b8 platinum lazer cihazı kullanan yerde başlamıştım dört seansta farkı harikaydı hele batıklar için sonra hamile olduğumu öğrendim ve ara verdim. Şimdi hala lazer yerlerim seyrekleşmiş halde yaklaşık 7 aydır yaptırmadım lazeri. Bu cihazı da araştır derim

3 mart 2022 15:48

6. Şunu da eklim cihaz kadar işlemi yapan kişi de çok önemli bence, eğer başlarsan sürekli aynı kişiyle ilerle derim memnun kalırsan

3 mart 2022 15:52

7. ben de bu batağa düştüm. en sonunda eeeh dedim philips lumea aldım oramı buramı epilasyon salonunda açmama da gerek kalmaz diyerek. düzenli kullanmadığım halde maymundan insana evrildim, o yüzden memnunum. ama baktım 6 ayda fiyatı çok artmış, şimdi olsa buz lazere falan giderdim sanırım cihaza vermek verine o parayı.

3 mart 2022 16:07

8. Ben alexe gittim (bahsettigim aleti sahip bir yere gittim). Arayip sorunca makineyi soyluyorlar aslinda, israrla sorun. Gittigim zaman fda onayli tek cihaz oydu, bu yuzden guvenerek gittim. Cok memnun kaldim, bacak ve koltuk alti yillar once bitti. Simdi daha once yaptirmadigim diger bolgeler icin tekrar basladim. Koyu tuy- cok acik ten olarak bende etkili oldu. Sizin renginize bakip dogru cihazi onerirler herhalde. Bir tek ipl diger lazerlerden farkli ve asla  bitirmiyor; bu yuzden onermem.

3 mart 2022 16:46

9. çok tatlısınız gerçekten :') 2 3 gündür irtibatta olduğum birkaç merkez vardı, 1 saat önce yazdım tekrar hepsine. marka ve model sordum, hiçbirisi söylemiyor, hala alex ya da diode diyorlar :d

3 mart 2022 16:49

10. anonim 2 internette araştırdım, istanbul'da tek bi yerde bulabildim. aradılar konuştuk, kol+bacak+genital+koltuk altı 4 seans 4 kontrol %25 indirim ile 1300müş. instagram'da yazıştığım diğer yerler aynı fiyata 12 seans veriyolardı. kedileri oynattığımız lazerlerden mi tutuyolar nedir :d ben 2, 2 buçuk ay sonra 2,5 3 aylığına yurtdışına çıkacağım, gitmeden 2 seans yaptırsam, 2. ile 3. seans arasında işte 2,5 3 aylık bi süre olsa kıllarım kudurur mu acaba

3 mart 2022 17:14