kınada vişne çürüğü mini elbise giyilir mi?

geline ayıp olur mu??

1. Giyilmez

4 temmuz 2024 10:56

2. sorun yok bence. biraz baydı bu gelinle aynı renk giyilmez muhabbeti. kimse dev gibi kaftanlar, kocaman elbiseler taçlar maçlar giyen gelinle sırf elbisesinin rengi vişne çürüğü diye mini elbiseli bir misafiri karıştırmayacaktır :d

4 temmuz 2024 10:57

3. iki yorum da çok farklı 😭 annem de giyilir diyor ama insanlar genel ne düşünüyor diye duymak istedim

4 temmuz 2024 10:59

4. Mini elbise giyilebilir. Kabarık, kaftalı şeyler giyilmez, vişne çürüğü mini bir elbise gayet uygun.

4 temmuz 2024 10:59

5. Ama aklında soru işreti varsa, acaba mı diyorsan, tam rahat edemeyeceksen başka birşey giyin

4 temmuz 2024 11:00

6. alalh aşkına tabiki giyilir. hatta düğünde gelinle karıştırılamayacak seviyedeysen beyaz da giyilir

4 temmuz 2024 11:00

7. ben bu konularda şöyle düşünüyorum. yani tabii ki giyilir, böyle şeylere takılmak saçma. ama düğününe gittiğiniz kişi takılıyor olabilir. bunu kafanızda sorguluyorsanız sizin de bir acabanız var demek ki. o zaman bir sürü renk varken böyle sorun yaratma riski olacak bir rengi inat eder gibi giymeye gerek var mı? yoksa beyaz giyseydi biri benim düğünümde sanki onu gelin mi zannedecekler ne takılcam. ama dediğim gibi genel olarak kınada şu giyilmez düğünde bu giyilmez diye giyilmemesi gerektiği düşünülen sadece 2 renk var. bu 2 rengi de o seferlik giymeyivermekten bir şey çıkmaz bence.

4 temmuz 2024 11:05

8. Giyilir. Çok saçma ya gelin o renk giyiyor diye giymeyelim mi bu yeni yeni saçmalıklar instagram ile mi türüyor anlamıyorum ki dkjxjsgxx

4 temmuz 2024 11:06

9. Çok saçma buluyorum düğünde beyaz kinada kırmızı giyilmezi yani tabiki beyaz uzun abiye ya da kırmızı uzun abiyeyo kastetmiyorum ama mini gelinlikle kinalikla alakası olmayan bir elbise gayette giyilir hiç dert etmem ama herkes aşırı dert ediyor süslü özellikle yeni evlenen arkadaşlarım aylar öncesinde muhabbetini yapıyor

4 temmuz 2024 12:26

10. Düğünde beyaz giymek kadar kötü değil ama ben olsam mecbur kalmadıkça giymezdim herhalde.

5 temmuz 2024 03:02