kırmızı elbise makyajı

önümüzdeki ay çok yakın bir arkadaşım evleniyor. elbisem resimdeki ile aynı renk yani açık bir kırmızı. yine makyajımıda aynı resimdeki gibi yapmak istedim yanak ve dudakları. acaba burada hangi renk ruj ve allık kullanılmış olabilir? http://ie.one1lady.com/310/e/1/e76b83e2b.jpg göz makyajını ise aşağıdaki videodaki adriana lima nın göz makyajı gibi yapmak istiyorum. sanırım siyah ve şampanya tonları kullanılmış, burada takma kirpik kullanmalı mıyım? bir de akmayan maskara önerisi olan var mı? ayrıca palet önerisi olan varsa onu da beklerim? elimde olan paletler lorac 2 ve naked 3. şu sıralar cocoa blend, en taupe veya too faced chocolate paletlerden birini düşünüyordum. bunlardan birini kullan diyen varsa ona da uyabilirim :) https://www.youtube.com/watch?v=UPciaLCCVy8 yüzlerce soru sordum gibi oldu ve çok şey istiyorum biliyorum.

1. Ruju mac kinda sexy ve nars audacious serisinden raquel ya da barbara rengine benzettim ben. Allıği ise nude alliklardan galiba cunku cok dogal duruyor, nars douceur olabilir :)

1 haziran 2016 16:23

2. siz diyince baktım, kinda sexy sanki daha şeftalimsi gibi burda pembe durmuş ama gerçekten barbara olabilir ona bir bakayım ben. nar douceur yerinede sleek suede alabilirim, hem daha uygun fiyatlı olmuş olur.

1 haziran 2016 16:33

3. herkese aynı şeyi öneriyorum ama waterproof maskara olarak gosh volumateur çok güzel, akma yapmıyor

1 haziran 2016 16:38 1 haziran 2016 16:39

4. Umarim isinize yarar ama bir fikir vermeden duramayacagim. Kirmizi şık bir elbiseyle kirmizi dudak boş göz makyajini çok asil buluyorum ben, makyaj provasi yaparsaniz bu secenegi de goz onunde bulundurmalısınız bence, kolay ve essiz bir şıklık :)

1 haziran 2016 16:43

5. aslında güzel fikir ama, o gece yiyip içip dans edeceğim için (nikah saat 4'de, düğünde sabaha kadar sürecek şekilde planladı) sürekli ruj tazelemek zor gelir diye düşündüm, o yüzden dudaklarımı nude bırakmayı düşünmüştüm.

1 haziran 2016 17:19

6. Pastel daylong ipcolor kissprooflardan 9 ve mac ruby woo'nun kaliciligina kefilim, tercih sizin. İyi eglenceler :)

1 haziran 2016 17:23