kısa boylular çizme giymemeli mi?

kendime yakıştırdım almaya niyetlendim ama dışardan ben çizmeyi giymedim de çizme beni giymiş gibi mi duruyor acaba ? boyum; 158.

1. Çok üşüyen biriyim o yüzden almak istedim aslında. Sonra giyince kötüde durmadı gibi geldi. kilo problemimde yok ama dışardan pek yakışıyormuş gibi durmuyor sanırım :(

3 aralık 2018 13:27

2. eğer boyu diz kapağınızın altında kalıyorsa rahatlıkla giyebilirsiniz. Hatta yakıştırabiliyorsanız diz üstü çizme bile giyebilirsiniz. Önemli olan kendi boyunuza uygun olan çizmeyi bulabilmek.

3 aralık 2018 13:28

3. boyunuza uygun bulduktan sonra giyebilirsiniz. Ama seçenek az. Benim boyum 1.63 ve genelde çorap çizmeler çok uzun oluyordu bana. Sevdiğim halde bende kötü durduğu için alamıyordum. Onlarca çizme denedim ve sonrasında tam diz kapağı üstünde biten bir çorap çizme bulup aldım. Bulmam biraz zor oldu ama arayınca bulunuyor.

3 aralık 2018 13:30

4. Boydan ziyade kalın bacaklara yakıştırmıyorum ben.

3 aralık 2018 13:47

5. 1.58 kısa bir boy degil. benim de 1.58 ama diz altı olsun diz üstü olsun gayet rahatca gıyıyorum. bacaklarınız ince uzunsa yakışır.

3 aralık 2018 13:48

6. aynı renkte tayt veya opak çorapla giyildiğinde bacağı bölmediği için boyu kesmiyor, güzel duruyor bence.

3 aralık 2018 13:55

7. 158 kısa bir boy ama zaten çoğu çizme ortalama 1.65 boyundaki insanlara göre yapılıyor bence o yüzden giyenilirsiniz bence. benim bir arkadaşım var mesela 1.60 boyunca topuklu çizme giyince acayip yakışıyor kendisine.

3 aralık 2018 14:01

8. 1.55 boyunda arkadaşım var diz altı bir çizmesi vardı hafif topuklu ve mükemmel görünüyordu. Doğru modeli bulduktan sonra boyun önemi yok bence süslü.

3 aralık 2018 14:05

9. 1.58 nasil kisa bir boy degil ya