kısa süreli ilişki en basit nasıl bitirilir?

bu saatte uyumayan var mıdır bilmiyorum ama çok dardayım süslüler, yaklaşık 3 aydır konuşup buluşuyoruz ama pek bir ilerleme kaydedemedik çocuk çok ilgili ama hiç ciddi ilişki istediğini gösteren hareketi yok, aslında çok sık mesaj atıyor durmadan buluşalım edelim diyip etkinlik planlıyor ama ilişki konuşması geçmiyor, sıkıldım ben de artık en temiz şekilde uzatmadan kalp de kırmadan bu ilişkiyi nasıl bitiririm?? mesajla bitirmek istiyorum yüz yüze konuyu açamam kesinlikle biliyorum kendimi.

1. direkt engellerdim. 3 ay boyunca prenseslik yapan erkek ilgilense olur çok sık mesaj atsa nolur

17 ekim 2024 02:26

2. Ben konuşmaya devam etmek istemiyorum çünkü aramızdaki şeyin bir yere gideceğini düşünmüyorum. Diye kibar bir açıklama yapabilirsin. Basitce düşüncelerini dile getir yeterli

17 ekim 2024 02:30

3. Adam daha ne yapsın benimle çıkar mısın demesi mi gerekiyor

17 ekim 2024 02:47

4. A3 daha ne yapsin olmuyor iste. Bazi erkekler var ki bir yilini beraber geciriyorsun ama sonunda aslinda sevgili degilmissiniz gibi davraniyor. Sen kendini bir iliskinin icinde zannederken bir de bakiyorsun ki aslinda ortada iliski miliski yok.

Suslu ben ghostlamayi dogru bulmuyorum. Bence de a2nin dedigi gibi kisa bir mesaj her seyi cozer ya da cok deger verdigin biriyse sen iliskiye dondurecek konusmayi yapabilirsin ama genelde bu tarz seyleri erkek yapmiyorsa veya direkt gostermiyorsa sonuc pek olumlu olmayabiliyor.

17 ekim 2024 06:34

5. 3 aydır piremseslik mi yapıyormuş çocuk böyle yapınca. Her lafı da her yere sıkıştırmayın yav.

Süslü hiç arkadaşlarla tanışma faslına girdiniz mi? Etkinlikler her baş başa mı? Yani ben olsam son bir test arkadaşlarını sorardım.

Ona burun kıvırırsa zaten doğru mesaj almışsın demek ama 3 ayda bu kadar ciddi düşünüp düşünmediğini sorgulamak için erken gibi geldi bana.

17 ekim 2024 07:26

6. adam başkalarıyla görüşmüyorsa ikinizin sevgili olduğunuzu düşünüyor olabilir mi çünkü artık öyle "şimdi biz neyiz", "benimle sevgili ol" gibi konuşmalar yapmıyor insanlar :d

17 ekim 2024 07:30

7. Bırak o düşünsün nesiniz ne değilsiniz

17 ekim 2024 08:31

8. arkadaş olarak bu şekilde ilerleseniz olmuyor mu illa sevgili mi olunmalı ben de bunu anlamıyorum.birlikte olmaktan keyif alıyorsan bırak gitsin zamana ne gösterecek

17 ekim 2024 10:15

9. 3 ay uzun bi süre değil flörtleşmek için. oyalıyor gibi bi durum yok bence zaten sürekli yazıyormuş kovalıyormuş. erkeklere iletişim özürlüsü diyoruz kızların onlardan bi farkı yok valla. sen bu çocuktan pek hoşlanmıyorsun bence öteki türlü direkt sorup netleştirmeye çalışırdın sonra yoluna bakardın. ama daha hiç konusu açılmadan nasıl bırakırım diye düşünmüşsün

17 ekim 2024 10:48

10. 3 ayın neresi uzun değil allah aşkına flört için. yok 6 ay flört edecekler. böyle uzayınca sevgili falan olunmuyor

17 ekim 2024 12:36