kısmetse olur aşkın gücü dedikodusu?

azıcık dedikodu yapalım ben baya sardırdım izliyorum oğulcan favorim minnoş çok düzgün karakterli bi çocukmuş cansel’e rağmen çirkinleşmedi.sizler neler düşünüyorsunuz akşam sohbeti edelim?

1. Aradığım başlık ya. Tuğçe kaotikti çok seviyordum onu. " bebeğim sen piyasaya nerden girdin? Kalitesiiiiiiiiz, nerden geldiğini unutmaaaaaaa" ahahahhahah, elediler gitti. Zeyd de öyle aseksüel bir manyak trol olarak dolanıyordu, cansel'e ruj verdi bende kalmış diye ahahahah. Merve'yi seviyordum, hoş kızdı ama elendi o da maalesef. Kalanlardan favorim sedat, ruh hastası "felan" diyen şeyda, çığlıkçı yaren. Cansel'i gördükçe burnu düşecek diye içim kalkıyo. Erhan'da tam bir dolandırıcı fucker tipi var. "Aybekü" ve Tolga ise primci yapay bir ilişki yaşıyorlar.

5 ocak 2023 23:45

2. Anonim 1 katılıyorum, tiktok kitlesine güveniyor, benim üstümden prim yapıyorsunuz diyor. Tam bir ergen, sosyal medyadaki beğeni sayılarını gerçek hayatla eşdeğer tutuyor. Bugün yeliz aybekü kendine gamze yaptırdı demiş. Teknoloji o kadar ilerledi mi ya ahahhahaha

5 ocak 2023 23:54

3. başta erol rol yapıyor sandım ama gerçekten ruh hastalığı seviyesinde kıskanç olduğunu fark ettim. yeliz tam varoş. serdarın mallıklarına kahkaha atıyorum. şeyda daha ilk görüşmede olmayacağını anlamasına rağmen izleyicilerin gözünden düşmemek için uzattı. bilekle olurlar diyordum ama bilek de yenş gelen kızla ilgileniyor. bilekin simgeye davranışlarına çok gıcık oldum. tamamen yalnız kalmıyım peşimde koşan olsun diye istemem yan cebime koy modunda oynadı kızla. simge de leş merveyi ağlattı boşuna. o yüzden iyi yaptı bilek de ona. aybüke aşırı yüksek egolu tolga da öyle olduğu için seviyorum o eşleşmeyi birbirlerinin hakkından geliyorlar fkesdnsk favori karakterim yaren bütün ortamı domine ediyor ablam jdanjd erhan da gücünün farkında olduğu için onunla olmaya mecbur hiç hoşlandığını düşünmüyorum

6 ocak 2023 00:01

4. yaren'in içlerinde en doğal ve samimi kişi olduğunu düşünüyorum. bir de sempatik geldiği için cansel'i seviyorum. komik biri. aybüke ise ennn sevmediğim insan tipi. laf sokup laf soktuğunu inkar eden, sinsi, melek gibi görünüp şeytan olan vs. hiçbir sempatim yok. tuğçe'ye bile vardı.

6 ocak 2023 00:03

5. Anonim 3, şeyda sırf serdar'ı elemek için ay ben senin adını karıştırdım aslında sedat yazacaktım falan dedi ama gerçekte serdar'ı elemek istemese koruma kutusuna serdar'ın adını yazardı. Efsane bir hikaye uydurdu, içinden çok gülmüştür eminim, soğuk bir deli. Seviyorum.

6 ocak 2023 00:08

6. zeyd tam bir kadın düşmanı incel, aybüke de 14. bölümde zeyd'i koruduğu için tam bir pick me gözümde. tuğçe aşırı kaotikkk izlemesi zevkliydi aşko tuğçe babay. cansel'e söyleyecek sözüm yok gerçek bir attention whore. bu kadarını görmemiştim innnanılmazz bi çar. şu an favori erhan ve yaren. erhan'ı çok yakışıklı buluyorum yaren'i de ilk gün itici bulmuştum ama aşırı dobra şak şak söylüyor valla süper. simge sürekli vik vik gülüyor herşeye ya 14. bölümdeyim umarım ileride eleniyordur. boş bi karakter o da.

6 ocak 2023 00:30

7. yeliz gerçekten varoş, erol nereli bilmiyorum ama konyalı gibi tavırlar, ıyy

6 ocak 2023 00:33

8. Erol Sivaslı anonim 5.

Ben toksik insan, her şeye burnunu sokan insan sevmiyorum. Böyle deyince kimleri sevmediğimi anlamışsınızdır. Zeyd, Sedat, serdar (boş konuşuyor) sevmiyorum, tek amaçları ortalığı karıştırmak. Zeyd ve Sedat, serdarın aksine saygısızlar üstelik. Zeyd, ben arkadaşlarımın sevgilisiyle birlikte oluyorum umrunda değil diyen birisi. Bu sözü kurgu da olsa (programın bir kısmı kurgu belli) bir insana yakışan bir söz değil. Sedat ise ilk günden şarkısını tanıtmaya geldiğini en yüksek takipçiye sahip Aybüke'ye bulaşarak gösterdi. Kızın yaptığı çok cringe orası kabul ancak tanımadığın insana bunu demezsin.

Oğulcan eziğin teki, Cansel kendini Barbie sanan aptal kız. Ayşenur haset, simge gurursuz. En iyi niyetli merveydi bence o da elendi gitti.

Erhan'ın yareni sevdiğini düşünmüyorum hediye alsa da, sarılsa da. Yaren bence hoşlanıyor ama. Tolga ve Aybükeye gelirsek, Tolganın sabrına şapka çıkartıyorum. Zeyd, Sedat, Oğulcan saygısızları sevgilisi olan birine inatla başkasını yakıştırıyor. Kendi sevgililerine aynısı yapılsa ne düşünürler acaba?

Tolganın Aybükeyi başta görünüşü için beğendiğini ama sonradan hoşlandığını düşünüyorum, birazcık vücut hareketlerine ve mimiklerine bakarsanız anlarsınız. Vücut dili, kıskanması ve aynı zamanda kızarması kendini ele veriyor. Aybüke ergen ancak sedata açık açık beni sedatla shiplemeyin dediği için tebrik ediyorum. Primci olsa 2 tarafa da oynardı.

Herkesin sevdiğim ve sevmediğim tarafları var.

6 ocak 2023 00:48

9. Bugün tiktokta erhanın adnan oktarın programına katıldığını öğrendim ne tarafa yıkılsam.:....(

6 ocak 2023 02:38

10. Aybükenin de esleme annesi hakkında verdiği tepkiden sonra inanılmaz soğudum ondan da. Sosyopat gibi devam ettirdi bi de aynı tavrı.

6 ocak 2023 02:44