kısmetse olur elif gibi olmak. ?
ben karakter olarak aynı elif gibiyim. tek farkım onun kadar güzel olmamak. ama ilk görüşte yine beğenilirim, tanışmak isteyen olur vs. ama o kadar buz gibiyim ki fark eden başkasıyla deniyor şansını. az önce kısmetse olur izlerken dün gelen çocuğun elif için biz kendi aramızda bile konuştuk çok soğuk vs dedi. aynı muamele bana da yapılıyor. reality show’u ciddiye almak garip evet ama kendime bu kadar benzeyen birini dış gözle izlemek ve ona yapılanları izlemek bana çok kötü hissettirdi. kadınlr arasında da böyle saçma muamelelere maruz kalıyorum her ortamda. tabii ki oradaki gibi abartılı değil, program orası sonuçta. asla ilişkiye başlayamıyorum biriyle. hep soğuk nevale damgası yiyorum. hayatımda zeyd gibi biri de vardı en son bana dayanamadı konuşkan biriyle sevgili oldu :( yapı olarak değişmem mümkün değil mizaç bir kere, duruşumdan da memnunum. sadece karşımdakine biraz alışsam o kadar da sıkıcı olmuyorum. ama hep burda tıkanıyorum. yarışmayı izlemeden önce de hep kendimi suçlar özgüvenimi düşürürdüm ama fark ettim ki sorun bende değil aslında. insanlar da çok garip. aranızda benim gibi olanlar var mı? sohbet etmek isterim. ya da tavsiye almak.