kısmetse olur sedat ve elif yakışıyor mu sizce, kısmetse olur dedikodusu?

kızlar ben başlarda sedatı çok beğenirdim aybükeye ilk geldiğinde söylediği cümleye rağmen. şimdi elif bununla ilgilendi, bir yerleri kalktı sanki. sürekli kızı küçük düşürüyor, aşağılıyor. ezik ezik hareketler. bence görsel anlamda yakışmıyorlar, elif sedattan gömlek gömlek üstün. sedat’ın aklı sanki hala aybükede gibi, en ufak olayında hemen müdahil olup bir şeyler söylüyor. elifi bile aybükeyi savunduğu gibi savunmadı bu erkekler neden böyle

1. Elif gibi kızı rüyasında görebilir mi zannediyor acaba? Kız sadece güzel diye söylemiyorum bu arada oradaki en aklı başında ve şaka kaldırabilen kadın. Sedat o laflardan yarısını şeytan nur'a, alamancıya ya da bbl abla'ya söylesin bak nasıl ortalığı ayağa kaldırıyorlar. Elif sosyal medyadaki yorumları görür de şuna tekmeyi basar umarım. Zaten kıza talip olacak adam çok.

28 ocak 2023 15:40

2. A3, süslüm aybüke tolga'yı nasıl gerçekçi buluyorsun şok oldum. Tek yaptıkları sarılıp "biz nasıl güzel bi çiftiz dimi yaa" demek. Sorsan birbirlerinin ne tarz filmlerden hoşlandığını, kaç kardeş olduklarını, nerede oturduklarını, hiçbir haltı bilmiyorlardır. Cansel desteklemediğim çok şey yapsa bile orada en "normal" diyebileceğimiz ilişkiyi yaşayanlar cansel ve oğulcan bence.

28 ocak 2023 15:43

3. sedat'ı başta sevmiştim ancak fazla hadsiz ya. çakal dövmesi yaptıran birine saygı duymayabilirsin ama bunu söyleyemezsin çünkü ona ne? canseli uygun bulamayabilirsin ama kalitesiz diyemezsin çünkü mecri sen misin? benim fikrim bu yaaaa diye geçinen insanlardan nefret ediyorum çünkü senin fikrinin bir önemi yok vasat herif ve bunu kişiler duymak zorunda değiller.

bir de yakın arkadaşının sevgilisine diyorsun, ben gördüğümü söylerim diye bir hayat yok. dışarıda olsa evire çevire döverler böyle tipleri.

elifle de yakışmıyorlar. sedat diğer herkes gibi primci.

28 ocak 2023 16:42

4. Hiç yakışmıyorlar bence. Elif bilgehanla aşırı yakışıyor ama sanırım pek sevmedi onu.

28 ocak 2023 16:56