kıvırcık dalgalı saçlarda saç taramak?

biri ıslakken taramayın diyor, biri kuruyken taramayın diyor, biri saçlarınızı hiç taramayın diyor vs vs ne yapsam şaşırdım 😅

1. Ben duştan çıktıktan sonra tişörtle suyunu aldıktan sonra tarıyorum. Duşta taradığımda çok dökülüyor. Kuruduktan sonra da dalgaları kabarıp çekilsizleniyor. Taradıktan sonra da şekillendirici sürüp elimle şekillendiriyorum. 3a 3b arası saçlarım var.

4 ağustos 2020 15:51

2. *şekilsiz

4 ağustos 2020 15:51

3. kivircik saci kuruyken asla taramayin.

dusta her sac tipi daha kirilgan oldugundan taramayin deniyor. bu karar size kalmis. dusta da taramazsaniz tabii bir tek taramama secenegi kaliyor elinizde.

ben dusta bol kremledikten sonra yumusak cekistirmeyen bir tarakla tariyorum. benim icin bu tarak tangle teezer. bunun disinda asla taramiyorum, tarayamiyorum. direk aslan yelesine dönüyor saclarim.

4 ağustos 2020 15:55

4. sadece duşta tarıyorum karışmasa birbirine hiç taramam. taramak buklelerin katilidir.. kuruyken tararsan bonus :)

4 ağustos 2020 15:57

5. Saçımı çok karışmadıkça hiç taramıyorum desem :d saçıma tarak sürmeyeli o kadR oldu ki, duşta saç kremi sonrasında nem veren saç spreyleri ile açıyorum elimle.

4 ağustos 2020 16:01

6. Dustan sonra havluyla kalıyor bir süre. Ne zaman usenmez enerji bulursam o zaman tarıyorum. Islakken

4 ağustos 2020 16:08

7. Ayda bir saçınızda maske varken duşta nazikçe tarayın. Bunun dışında taramayın. Hele kuaföre taraması için hiç vermeyin.

Kıvırcıkları bu şekilde koruyabilir iyileştirebilirsiniz.

4 ağustos 2020 16:37

8. Duşta ellerimle açıyorum parmaklarımla tarar gibi yapıyorum kremliyken