kızılcık serbeti izleyenlerr ?

sizce nursema ve umut boşanacak mı / boşanmalı mı? boş muhabbet yapalım azıcık hsjdkd

1. Ben nursemanın yerinde olsam çoktan boşamıştım ama son olayla kesinlikle boşanması gerekiyor. Aile evine de değil kendi evine çıkmalı.

7 nisan 2024 15:33

2. A1e katılıyorum umut nursemayı asla hak etmiyor

7 nisan 2024 15:39

3. Umut evlendikten sonra özellikle son bölümlerde mal bi karakter haline geldi. Nursema'nın boşanıp farklı bir kanalda sanat yönetmeni olarak iş bulup ayrı eve çıkmasını isterdim.

Eğer boşanmayacaksa da çift terapisi alıp ek olarak da Umut'un bireysel terapi alıp kendini toparlamasını ve aralarındaki sorunları çözmelerini ve o şekilde yollarına devam etmelerini isterim.

Sürekli dış etkenlerden kavga ediyoruz diyorlar ama aslında o dış etkenlere yükledikleri anlamlar, hassasiyetleri vs bu kavgaların sebebi oluyor...

7 nisan 2024 15:40

4. nursemada azcik akıl olsa bosar hayatına bakar da o kapasite yok bı sure anasinin evinde kalır geri doner

7 nisan 2024 15:47

5. kızlar kızılcık şerbo boykot artık ya

7 nisan 2024 15:48

6. Boşanacaklar bence. Artık olur yanı kalmadı, iyice sevimsizleşti umut. Aşağılık kompleksleri mi dersin, parayı bulur bulmaz gorgusuzlesmesi mi dersin, başına gelen her şeyde Nursemayi suçlaması mi dersin? E Brad Pitt de değilsin (boomer alert). Çekilir dert değilsin be aaaaa.

7 nisan 2024 15:54

7. neden a6

7 nisan 2024 15:59

8. Kızılcık şerbeti diye bebek kanı mı içiriyorlarmış?? Sana soracaktık ne yapacağımızı!!

7 nisan 2024 16:09

9. Nursemada ne aura varmış fuckboy kendisine aşık oluyor

7 nisan 2024 16:11

10. Nursema şu bitli boheme tekmeyi bassın da gitsin ünlü olma hayaliyle sidik kokulu barlarda sulu birayla, sahne yapsın.

7 nisan 2024 16:12