kız 22 yaş erkek 27, aradaki 5 yaş çok mu sizce?

1. 25 olsa belki de 27 çok

19 aralık 2021 15:26

2. Bu yaslar icin cok ya 27 yasindaki kisi bi zahmet isini gucunu kurup hayatini oturtmuş olsun, öğrenciyle ya da yeni mezun cocukla isi olmasin. Yasina göre olgun olsun yani, mesela 35-40 arasinda hicbir sey bu yas ama sizin için olmasa daha iyi olur bi yas. Adam yasim geldi deyip seneye evlenmek istese sizin icin cok erken daha.

19 aralık 2021 15:41

3. Süslü bulunduğun yaş itibariyle fazla. Üstteki süslü gibi düşünüyorum ben de. 25/30 35/40 olsanız sorun değil ama bu yaşla sıkıntı yaşarsınız. İstekleriniz, bakış açınız farklı olur. Git bu yaşlarını sana daha yakın insanlarla yaşa

19 aralık 2021 15:58

4. ay abartmıyor musunuz sizce de neden çok olsun gayet normal işte negatif basmayın bir şeye de

19 aralık 2021 16:00

5. ay bu yaş soruları çok geriyor beni herkesi nasıl aynı kategoriye sokabiliyorsunuz acaba

19 aralık 2021 16:19

6. Kızla erkek hayatının neresinde? Ona göre yorum yapabiliriz. Çocuk akademik kariyer yapıyorsa kız yeni mezunsa ok mesela, ama çocuğun işi gücü evi arabası varsa kız hala okul okuyorsa sıkıntı

19 aralık 2021 18:00

7. off saka misiniz ya gayet normal bi yas farki iste. tamam herkesin normali farklidir da bu baya normal yani. benim sevgilimle aramda 10 yaş var yaşım da 24. kafa yapiniza, hayattan ne beklediginize bagli olarak degisir bunlar

19 aralık 2021 18:57