kızarık, gözenekli, sivilceye meyilli ve kuru-karma cilt için ürün önerisi yapabilir misiniz kızlar, cildim iyice sapıttı çok mutsuzum ?

evet lanet bi cildim var maalesef. nemlendirici ve maske almak istiyorum öncelikli olarak. fiyat olarak çok uçuk olmadıkça bi sınırım yok şu anda. umarım yardımcı olabilirsiniz, şimdiden çok teşekkür ederim.

1. Nemlendirici avene tolerance kuruya dönük karma olduğunuz için emulsion yerine cream olanını alabilirsiniz

11 haziran 2020 00:09

2. Gözenek sorunu nemlendiriciyle çözülmez sanırım, ama kızarıklık, hassasiyeti yatıştırma için avene tolerans extreme + lrp cicaplast b5 baume veya cerave nemlendirici + lrp cicaplast b5 kış yaşlarında benim için süper oluyodu. Bu nemlendiriciler olabilir, ama cicaplast yazın ağır gelebiliyor, bir de sivilceye meyilliyseniz tüm yüze sürüldüğünde sivilce yapma ihtimali var. Ben de yeni bir arayıştayım şuan. Ceradolin su bazlı parfümsüz nemlendirici, cerave'nin niacinamide'li nemlendiricisi ve effectHa kuru cilt nemlendiricisi var aklımda. Hiçbirini denemedim, aklıma yatanlar, almak istediklerim bunlar. İlk ikisi seramid içerdiği için cilt bariyerine destek olur. Kızarıklığı hassasiyeti azaltır diye düşünüyorum. EffectHa da hyaluronic asit içerdiği için merak ediyorum.

11 haziran 2020 01:32

3. Maske olarak, eğer kil maskesi arıyorsanız ben claderm'den memnunum. Nadiren tüm yüze genellikle burnuma ve alnıma uyguluyorum, haftada 1 2 falan. Fiyatı da indirimsiz 20 lira olması lazım.

11 haziran 2020 01:35

4. çok teşekkür ediyorum hepinize. cicaplastı denemiştim ama anonim 2'nin de dediği gibi yaz için biraz fazla gelmişti, diğer önerilere bakacağım kızlar.

11 haziran 2020 12:39