kızlar ödem atıcı çay tarifiniz var mı işe yarayan?

1. çok klasik olacak ama yeşilçay.

pazartesiden beri aksatmadan hergün iki kez yeşilçay içiyorum 4 kiloya yakın verdim. sadece ekmek makarna şeker tüketmiyorum. sıkı diyette değilim. kullanındığım marka çaykurun teneke kutuda olan yeşil çayı. daha önce doğadan poşet çay olarak tüketmiştim hep , ne fayda etmişti ne de ben tadından hoşlanmıştım o yüzden düzenli de içemedim zaten

20 şubat 2021 13:54

2. Çay değilde smoothie tarifi var, youtubede adını unuttum bir diyetisyende görmüştüm, yağ yaktığını da söylüyordu, 3 günlük uygulama ile benden 1.5 kg gitmişti ama ne kadarı yağdan ne kadarı ödemden gitti bilmiyorum.

Yarım portakal

Yarım yeşil elma

Maydonoz (miktar size bağlı)

Yarım yada 1 salatalık

Ayrıca 1 fincan yeşil çay demliyorsunuz, içine biraz zencefil ekleyip ve limon sıkıp, demlendikten sonra yeşilçayı da süzerek, suyunu bu malzemelere ekleyip hepsini blender ile çekiyorsunuz, eğer kıvamı koyu gelirse yarım fincan su ekleyebilirsiniz, ben biraz sulu olsun diye ekliyordum ve 1 öğün yerine tüketmenizi öneriyordu bu yüzden ben posasıyla birlikte içtim burası size kalmış yine. Çok lezzetli oluyor, içimi kolay ve gayet tok tutuyor, diyetisyen 3 gün boyunca, yalnızca 1 öğün yerine uygulamayı tavsiye etmişti izlediğim videoda.

20 şubat 2021 13:57

3. Süslücüm çayı bilemiyorum ama ben ne zaman lahana yesem ödem atıyorum. Pişmiş pek sevmiyorum. Çiğ olarak ince ince doğrayıp limon, biraz tuz ve zeytinyağı varsa bazen de domates doğruyorum ertesi gün mutlaka göbeğimdeki şişlik inmiş ve genel olarak rahatlamış hissediyorum.

20 şubat 2021 14:57

4. kızlarım herkese çok teşekkür ederim, 1 hafta önce 53.0 olan kilom 54.0 çıkmaya başladı, açıkçası kilo alacak şeyler tüketmedim bana göre, ödem mi var vücudumda diye düşünüp böyle bi yol denemeye karar verdim, sporla da desteklesem iyi olacak gibi

20 şubat 2021 15:36

5. A101 de mest form çayı diye(pembe paketli dışı) bir çay var. Ben hayatımda böyle bir şey görmedim. Acayip tuvalete çıkarıyor ne var ne yok götürüyor. Göbeğimi dümdüz etmişti resmen. Tabi ben yediklerime de dikkat ediyordum ama şişkinliğe ve ödeme de çok iyi gelmişti. Yalnız bu çaylar devamlı kullanılmamalı diyorlar. Bağırsağın kendi sistemini bozuyorlarmış süslü. Minik uyarımı da yapayım bitirirken.

20 şubat 2021 17:49