kızlar aşkımemnuda en gıcık olduğunuz karakter kimdi?

ben nihal mi cemile mi asla karar veremiyorum. cemile en azindan fakir bir bahanesi var ama nihalin dadılarla büyütülüp ilgi arsızı ayılıp bayılan bi sümsük olması daha çok delirtiyo beni. gelin biraz nostalji yapalım djffjfj nelere ayar oluyodunuz en çok

1. salak nihal ve mobese beşir. konu kilit bence :d

7 eylül 2024 16:30

2. Mobese beşir ne annshshwhrbrbrjtğüqösörörçr

7 eylül 2024 16:31

3. Süleyman efendiler sfjdjjd çok gereksiz bir tip ya. Nihale gereksiz ilgili. Kendi kızına ilgili değildir

7 eylül 2024 16:40

4. Ss mobese besir tabirini ilk defa duymus olamazsin ya:d

Ben mutfak takimindan toptan nefret ediyorum hatta aralarinda en masumu cemile olabilir. Dedikodu desen girla ama sorsan aileyi benimsemisler de bilmemne cok saygisizlardi, ustune kendi cocuklarina gostermedikleri ilgili pilemses nihale gosteriyorlardi.

Nihal de fanus icinde yetismis sorunlu biriydi ona da suc bulamiyorum. Bence besir ya. Her seyi bilip susan ama son anda konusan bir daly***ak.

7 eylül 2024 17:08

5. nihal, ardından da bihter. özellikle 55den sonra gerçek bir ruh hastası.

7 eylül 2024 17:11

6. Açık ara mutfak takımı. Sanki evin sahibi bunlar. Her şeye bir yorumları var, devamlı dedikodu yapıp milleti kötülüyorlardı. Evin hanımının annesine sahtekar diyorsun yakalanıp kovulunca adnana gidip süklüm püklüm bihtir hinim bizi kivdi. Niye acaba mal?? Süleyman nihale yalakalık yapacağına az biraz kızıyla ilgilenseydi cemile de kafayı bozmazdı belki.

7 eylül 2024 17:27

7. Nihalin hiçbir suçu yok bence behlül dışında erkek mi görüyordu? Arkadaşında bile kalamıyordu kız. Bihter varken kimse bir numara olamaz. Sonra da beşir

7 eylül 2024 17:49

8. süleyman efendi ve karısı bence cemile'yi sadece sümsük nihalin uşağı olsun, donlarını falan yıkasın diye dünyaya getirmişler hahah. bir kere bile ilgilenmediler, kıza doğum günü pastası bile kesmediler ama nihalin piyano resitali için kıyafet alışverişine çıktılar-ki davet edilmediler :d ednan beyin de herhalde yeterince parası yoktu(?) cemile'yi düzgünce okutmamışlar.

7 eylül 2024 17:49

9. mutfak takımı +1. bir de katya.

7 eylül 2024 18:01

10. Beşir