kızlar abimin en yakın arkadaşına karşı bir süredir bir şeyler hissediyorum bana bir akıl verir misiniz?

abimin kaç senelik arkadaşı, liseden beri tanırım bilirim. bir süredir ona karşı bir şeyler hissediyorum ve inanın ne zaman nasıl oldu anlamadım. kafayı yemek üzereyim. bazen beni kız kardeşi gibi mi görüyo acaba düşüncesinde oluyorum. ama geçen hafta bir arkadaşlarının nikahına giderken onun arabasına bindim ben. çok güzel olmuşsun dedi bana. ya da bazen bir bakışını yakalıyorum çok garip bakıyor. bunlar beni salak gibi umutlandırdı ne yapacağım bilmiyorum. yanaşsam mı, uzak mı dursam çok kararsızım. kendimden utanmaya başladım artık. kafamdan nasıl çıkarırım ya da ne yapmam, nasıl yaklaşmam gerekiyor bana bir akıl verebilir misiniz süslüler çünkü artık delirmeme ramak kaldı?

1. Erkek bireyler boyle seyler de sinir tanimaz, ondan kucuk buyuk fark etmeden boyle 31 cekiyorum alt metinli konusabilirler.

Biraz hayat icerisinde farkli mesgaleler, ugraslar, insanlar taniyacaginiz seyler yaparak bu soo turk dizisi senaryodan cikin bence. Yarin bi gun ayrilsaniz etseniz abinize de zarari olacak ve asiri koylu bir ask hikayesi💩 ayrica abimin arkadasi abim olur mantigiyla adamin iltifati biraz creepy geldi bana. Neyse, siz hayata tutunun farkli sekillerde. Insan taniyin biraz, hava alin. kurslara gidin, kluplere katilin... bir hobi edinin vs. Dunyaniz buyudukce potansiyelinizi kullanirsiniz. Aksi halde kendinizi harcarsiniz. 2022 yilinda daha cool ask hikayesi okumak istiyorum. Sevdigim kiz bana abi deyince fon muzikli asklar zoooont, get ur shit together askooo

3 ocak 2022 21:08