kızlar antalyada yaşıyorum evimde klima yok idare ediyorum ama seneye yaza taktırmayı düşünüyorum ?

ilk defa burada kış geçireceğim ufo tarzı bi şeyle ısınırım diye düşünüyordum ama klimanın kışın ısınmaya nasıl etkisi olur bilmiyorum? olursa eylülde taktıracağım. salonum baya büyük

1. Soru nerde

21 ağustos 2020 21:43

2. Aynen süslü. Eğer kışın ufodan daha verimli oluyorsa ısınma konusunda eylülde taktırayım yoksa seneye yaza diye düşündüm

21 ağustos 2020 21:52

3. Biz yıllarca klima ile ısındık süslü. Kuzey cephe olmasına rağmen yeterli geliyordu. 2 odada olunca ekstra bir yönteme ihtiyaç kalmamıştı.

21 ağustos 2020 21:59

4. Antalya'da yazın sıcaktan ölünse de kışın evler buz gibi oluyor.

Bunu inkar ederler genelde ama gerçek bu. Dışarsı ılık olur ama evlerin o beton soğuğu oluyor. Beni mahvediyor o. Çoğu evde doğalgaz ya da bir ısınma sistemi olmadığı için kışın duştan çıkmak bile zulüm oluyor. Antalya da kışın sıcak diyenin ya evinde doğalgaz vardır ya başka bir ısınma sistemi vardır.

Bizim evde klima var. Kışın idare ediyoruz ama tüm evi ısıtmakta zorlanıyoruz. O yüzden ufoyla ısınmak çok eziyet olur diyorum. Klima gene az biraz ısıtıyor. Bir de mutlaka inverter klima taktır süslü.

22 ağustos 2020 00:07