kızlar aranızda barda/kulüpte tanımadığı biriyle dans eden ya da sonrasında cinsellik yaşayan var mı?

ben acayip utanıyorum tanımadığım insanlarin yanına gitmeye bu mal ne alaka derler diye sizde nasıl gelişiyor mesela anlatın bize

1. tanımadığınız insanlarla ne işiniz var?

28 temmuz 2023 21:10

2. ben kimsenin yanına gitmiyorum genelde erkekler benim yanıma geliyor. tanımadığım erkeklerle dans ettiğim ve öpüştüğüm oldu ama hiçbiriyle sevişecek kadar ileri gitmedim. sapık mıdır, hastalıklı mıdır bilmediğim, doğru düzgün sakin kafayla iki çift laf edip karakterini tartmadığım kimseyi yatağıma almam.

28 temmuz 2023 21:10

3. burası türkiye aşkım farkında mısın? psikopatı var hastalıklısı var varda var yani...

28 temmuz 2023 21:12

4. Benim de yurt dışında oldu ama maksimum öpüştüm ile ilerisi baya risk, katil mi sapık mi bilemezsin

28 temmuz 2023 21:13

5. Erasmustayken dans ettiğim oldu ama öyle çok yakın temaslı değil. ilerisi olmadı, türkiye'de hele hiç güvenemem gibi geliyor. Zaten bu konularda çekingen bir insanım.

28 temmuz 2023 21:14

6. bu arada öpüştüğüm kişi de arkadaşımın arkadaşıydı. ben çocuğu hiç tanımıyordum yurt dışında 20-30 kişilik arkadaş grubunuzun içindeydi. tanımıyordum ama bi referansı vardı yani. hayatınızda ilk kez gördüğünüz adamlarla salak salak şeyler yapmayın hele de tc sınırları içinde. sonra twitterda "ayşe fatmanın katili yakalansın" diye hashtag açmayalım sizin için. tanıdığımız erkekler bile götümüzü keserken bi de tanımadığınız adamlarla birlikte olmayı düşünmek?????

28 temmuz 2023 21:17

7. Yaşamıştım sonra 1 sene ilişki yaşadık şimdi olsa cesaret edemem evine gitmeye

28 temmuz 2023 21:21

8. bayiliyorum kendinizi norvecte sanmaniza.

keske boyle rahat ve guvende hissettigimiz bir toplumda yasasaydik ama maalesef vaziyetler ortada.

asla yasamam boyle bir seyi o kadar netim cunku kimseye guvenmiyor ve bobreklerimi seviyorum.

ortak bi arkadasimizdan duymustum buna benzer bir sey kiz sabah uyandiginda macbook ve parasi calinmisti iyi bari bana bir sey olmadi diye avuttu kendini.

yeri geliyor aylarca yillarca tanidigimiz insanlari, taniyamamis diyoruz guvenimizi zedeledikleri icin bahsettiginiz gibisi korkunc geliyor bana yapacaksaniz da nasil olur bilmiyorum ama kendinizi cok iyi koruyun lutfen

28 temmuz 2023 21:56

9. Dans ettik de sevişmedik gardaş, bu ne biçim bir soru ya sıfırdan yüze iki saniyede çıkıyor sjdkdskxkskxkl dans nerede seks nerede?

28 temmuz 2023 22:36

10. Ben yaşamıştım ama yine olsun ister miyim emin değilim. Yanıma o gelmişti pek beğenmediğim için uzak durmuştum ama o ısrarcı biriydi. Sonra çıktık ordan biraz sohbet ettik parkta ordan da eve geçip seviştik. Sevişme nedenim o dönem kendimi değersiz hissettiğim bir ilişkiden çıktığım için ilgi görmekti. Şimdi etkilendiğim biri olmasa sevişmem ama etkilensem neden olmasın derim

29 temmuz 2023 12:32