kızlar berika demir'i gördünüz mü kadın doğum uzmanı olmuş?

tıpta uzmanlaşıldığına göre kutlayalım yazmış bir arkadaşı, kadın hastalıkları ve doğum bölümünü seçmiş. aslında şaşırdım çünkü birisi berika'nın tus kazanamadığını ve güzellik merkezi açacağını söylemişti.

1. Ben cerrah diye biliyorum.

7 kasım 2022 21:38

2. Yani birisi kadın doğum uzmanı oldu yazmış, birisi de cerrah oldu yazmış.

7 kasım 2022 21:42

3. En dandik bölümlerden biri ha kazanamamışsın ha kadın doğumcu olmuşsun gibi bişe tus puanlarına göre, şaşırmadım

7 kasım 2022 21:49

4. ekran görüntüsü paylaşmıştı cerrahpaşada kadın doğum kazanmış. tamam bir estetik cerrahi puanında değil ama ha kazanamamışsın ha kadın doğum kazanmışsın demek da abes. dahiliye falan ne o zaman?

7 kasım 2022 21:57

5. Ne kötü insanlar var ya. Her iş çok değerlidir ve işin ne olursa olsun eğer iyiysen başarılısındır. Kadın doğumcu da beğenilmiyor artık bu en iyi olma takıntısı delirtti insanları. Doktor da değilim kadın doğumcu da söyleyeyim peşinen.

7 kasım 2022 22:04

6. Güzel mi olması :)

7 kasım 2022 22:04

7. Kızı googleladım bu varoşistanı kıskanamayacak kadar iyi yapılmış estetiklerim var (neden acaba) kusura bakmayın kızlar kötü falan değilim sadece doğruyu aktardım benlik bi konu değil tus yerleştirme puanları böyle söylüyor.

7 kasım 2022 22:05

8. "estetikler" yaptırmış bırı zaten kendını guzel bulmuyodur dklfdl kızı kıskanmak o kadar uzak ıhtımal degıl sana

7 kasım 2022 22:10

9. berikadan ben de hoşlanmıyorum, estetikleri falan çok çok kötü bence de ama cerrahpaşa kadın doğumu da küçümsemezsiniz ya.

7 kasım 2022 22:12

10. Berika demir sen misin, valla kıskanmak falan eğlenceli olabilirdi ama o kadar umrumda değil ki bu char. Insanın elinin altında ücretsiz olarak yapılınca sıkıntıdan yapıyosun yaptırıyorsun öyle özetleyebiliriz. Relaks cnm biraz

7 kasım 2022 22:16