kızlar birşey sorcam, kendimden 4 yaş küçük bir çocuğu çok beğendim ig'da mesaj attım cevap da verdi ama ?

dün buluşalım dedi ben de daha sonra dedim, bugün de bir konuda destekledim her zaman böyle bir arkadaşım olmasını isterdim dedi. kırılmadım değil ama görüşsek çok da beğeneceğimi sanmıyorum biraz fotoğraf açı vs.. kız wp grubumuzda arkadaşım buluşsan dibi düşerdi reddettiğin için böyle yapıyor kışkırtmak için dedi de. oyun oynar mı ya?

1. Çocuk ne yaptı ki? Kime ne dedi? Ne kışkırtması? Bir açtığınız soruyu okur musunuz? Hiç bir şey anlaşılmıyor

3 aralık 2023 20:06

2. Yaşlar kaç süslüm? Bence 2 taraf için de 5 ve altı yaş sorun değil, 5 üstü sıkıntı. Biraz gaza getirmek amaçlı söylemiş olabilir ama sen sanki aslında çok da beğenmemişsin bu çocuğu zaten ve arkadaşın birkaç gömlek üstü olduğunu söylüyor.

3 aralık 2023 20:07

3. Şunu da sormak istiyorum kışkırtma dediğiniz şeyi doğru anladım değil mi? Siz buluşmadığınız için arkadaşım dedi siz de bozuldunuz buna? Doğru mu anlamışım

3 aralık 2023 20:09

4. 27 23 süslüm ve doğru anlamışsınız.

Anonim şöyle ki ben buluşmayı 2 kez teklif ettiği halde şu an müsait değilim olmaz diyerek reddettim. Bugün de böyle bir "arkadaşım" olsun hep istedim dedi.

3 aralık 2023 20:11

5. süslüm 23 yaşında bir erkek tabii ki çocuk değil ama çocuk gibi sırf sizi kışkırtmak için söylediyse de hiç şaşırmam. madem hevesinin geçeceğini düşünüyorsun bir buluşma iyi olabilir

3 aralık 2023 21:58