kızlar bir polisle evlenir miydiniz?

kızlar merhaba, bana bir talip çıktı, çocuk polismiş. biliyorum insanları tanımadan genelleme yapmak doğru değil ama sizin de fikirlerinizi almak istedim. tabi ki abisi, babası polis olup dünya tatlısı olanlarınız vardır ama özellikle bu mesleği yapanlarda dikkatinizi çeken bir şey oldu mu? birkaç arkadaşımla konuştum, çok sıcak bakmadılar, daha doğrusu evde silah bulunması, genel olarak sert yapıda olmaları vs gibi özellikleri endişe verici buldular. siz ne düşünüyorsunuz?

1. Babam polis. Dünyanın en iyi babası ve bence en iyi polisi. Ölürüm de polisle birlikte olmana razı olmam diyo. Genç polisler çok boş beleş ve aşırı egolu. hiç bulaşma derim süslü.

15 eylül 2020 21:52

2. Bence kendisini tanımaya çalışın ve ondan sonra karar verin, önyargılara dayalı olarak karar vermeyin. Endişe nedeni olarak söylediğiniz şeylerin tehlikeli olması sadece kişinin karakterine bağlı bir durum.

15 eylül 2020 21:53

3. Artık polis olmayanların da evinde birer tüfek tabanca var. Evet normal değil ama böyle. Kaldı ki bir polisin tabancası olması gayet normal.

15 eylül 2020 21:54

4. sizi dusunduren kismi ne onu soylerseniz buna gore yorumlarsak daha faydali olur bence. ama soyleyeyim benim asker-polis bayilan arkadaslarim da var bastan eleyenler de. bazisi icin de hic onemli olmuyor. burda sizin kisiliginiz yasam tarziniz cok onemli. ben kendimi bir polisle yan yana bile hayal edemiyorum.

15 eylül 2020 21:55

5. nö <3

15 eylül 2020 21:57

6. Evlenmem ya. Bayram tatili bile yok. Aile hayatı hiç yok. Yazık çocuklarıma. Aşırı rahat görevleri olan polisler de var. Bilmiyorum ben Yine de evlenmezdim. Siyasî düşünceleri birçoğunun aynı ve bana ters.

15 eylül 2020 21:57

7. La daha sen tanımıyosun ne evlenmesini soruyosun

15 eylül 2020 21:59

8. Asla. Arkadaş bile olmam.

15 eylül 2020 21:59

9. Cevap verenlere teşekkür ederim. Ay ne var talip dediysem ne garipsiniz, evlilik talebiyle gelmiş işte, siz böyle kullanmazsınız yadırgıyorsanız

15 eylül 2020 22:00

10. gezi olaylariyla baslayan antipatim var kendilerine. genelleme diye bisey olmasa polisleri yine genellerdim:/

15 eylül 2020 22:11