kızlar biri var, şans vermeli miyim?

bu yaşıma kadar hiç sevildiğimi hissetmedim. kendisiyle internetten tesadüfen tanıştık. uzun süre bulusmadik, sadece mesajlaştık. ben 24, o 32 yaşında. geçen haftasonu buluştuk. bana o kadar güzel davranıyor ki. ama ben ona karşı hiçbir şey hissetmiyorum. bir yandan da bana bu kadar güzel davranması hoşuma gidiyor. niyetinin ciddi olduğunu da her seferinde dile getiriyor. işinde gücünde, gayet efendi sakin biri. sizce bir şans vermeli miyim? yoksa zamanla sevmemin oluru yok mu?

1. Yok yok süslü bundan eminim. böylelerini görür görmez tanıyorum asla öyle biri değil

14 kasım 2021 16:54

2. 32 yasında olup 24 yasındaki kıza yan gözle bakan adamdan korkucaksın bunlardan kimseye hayır gelmez

14 kasım 2021 16:55

3. nasıl emin oluyorsun ss?? daha 24 yaşındasın adamla internetten tanışıp bi kez geçen hafta buluştun diye hemen tanıyabildiysen ve .mcı olmadığına bu kadar emin kanaat getirebildiysen helal olsun ne diyim

14 kasım 2021 16:59

4. Bugüne kadar çok karşılaştım öyleleriyle. Bilmiyorum hiç öyle biri gibi değil ya. Umarım değildir

14 kasım 2021 17:08

5. niyeti ciddi bile olsa bu yaşta ciddi bir ilişki istiyor musun onu da sor kendine. sonuçta onun hayattan beklentileri farklı seninkiler farklı yaş farkı olduğu için.

14 kasım 2021 17:09