1. gerçekleşen olayı yazıp sonra bana batan kısımları yazacağım.
öncelikle bu olay gece oldu. benim işimle alakalı bir durum vardı kendisinden yardım istemiştim, ertesi gün benim için stresli bir gündü. bunun içeriğini falan çok bilmiyor ama belirtmiştim mesajımda. -not olarak, genelde geceleri konusuyoruz.- kendisi buna saatlerce geri dönmedi, en son "neyse hallettim artık gidip x kişisine bunu sormana gerek yok" dedim. böyle diyince hemen bana geri döndü ufak tartışmavari bir şey oldu. "kanka seks yapıyordum amk" gibi bir şey yazdı. ben de bir gün önceki mesajına gece 4'te yanıt vermiştim hatta saçma sapan bir olaydı. onu attım ve bunu manipülasyon teknikleri bende işe yaramıyor dedim. o ilişkisi bulundugu kişi de sadece 1 haftalık birisi ve yakın zamanda da ülkeden ayrılacak birisi zaten. erkek arkadaşı vs değil. en son konuşmamızın sonrasında ben cevap vermedim. ilişkimizi bir şekilde "durdur" a aldım çünkü tartışılsa bu konu uzar gider.
ama bu son olay belki diğer tavırlarından dolayı bana batmış olabilir çünkü insanların özel hayatı beni ilgilendirmiyor. işi düşen olunca ben anında yardım ederim meşgul bile olsa ama aynı şeyi karşıdan görünce sinirlendim.
diğer bir sorun da yani sürekli erkek odaklı olması. mesela çok güzel yerlere gidiyoruz ama erkeksiz dönersek eyvah sıkıntı yani. o gece iyi bir gece olmuyor. ne kadar güzel vakit geçirdiğimizin önemi yok. kendisi çalışmıyor henüz öğrenci ve benim de idare ettiğim 2-3 işim var ve haftaiçi müsait olamıyorum. sürekli dışarı çıkalım diye konusuyoruz ama haftasonu nedense 2-3 günü başka erkekle geçiriyor. böyle olunca da ayda 1 kere falan buluşuyoruz.