kızlar bu ara en yakın arkadaşımla sorun yaşadığımızı hissediyorum sy?

kendisini hala çok seviyorum belki iki tarafta da hata vardır hemen yazıyorum

1. gerçekleşen olayı yazıp sonra bana batan kısımları yazacağım.

öncelikle bu olay gece oldu. benim işimle alakalı bir durum vardı kendisinden yardım istemiştim, ertesi gün benim için stresli bir gündü. bunun içeriğini falan çok bilmiyor ama belirtmiştim mesajımda. -not olarak, genelde geceleri konusuyoruz.- kendisi buna saatlerce geri dönmedi, en son "neyse hallettim artık gidip x kişisine bunu sormana gerek yok" dedim. böyle diyince hemen bana geri döndü ufak tartışmavari bir şey oldu. "kanka seks yapıyordum amk" gibi bir şey yazdı. ben de bir gün önceki mesajına gece 4'te yanıt vermiştim hatta saçma sapan bir olaydı. onu attım ve bunu manipülasyon teknikleri bende işe yaramıyor dedim. o ilişkisi bulundugu kişi de sadece 1 haftalık birisi ve yakın zamanda da ülkeden ayrılacak birisi zaten. erkek arkadaşı vs değil. en son konuşmamızın sonrasında ben cevap vermedim. ilişkimizi bir şekilde "durdur" a aldım çünkü tartışılsa bu konu uzar gider.

ama bu son olay belki diğer tavırlarından dolayı bana batmış olabilir çünkü insanların özel hayatı beni ilgilendirmiyor. işi düşen olunca ben anında yardım ederim meşgul bile olsa ama aynı şeyi karşıdan görünce sinirlendim.

diğer bir sorun da yani sürekli erkek odaklı olması. mesela çok güzel yerlere gidiyoruz ama erkeksiz dönersek eyvah sıkıntı yani. o gece iyi bir gece olmuyor. ne kadar güzel vakit geçirdiğimizin önemi yok. kendisi çalışmıyor henüz öğrenci ve benim de idare ettiğim 2-3 işim var ve haftaiçi müsait olamıyorum. sürekli dışarı çıkalım diye konusuyoruz ama haftasonu nedense 2-3 günü başka erkekle geçiriyor. böyle olunca da ayda 1 kere falan buluşuyoruz.

11 mart 14:14

2. bu arada her ne kadar kendisine erkekleri artık kafandan sil falan demekten bıktım çünkü hayatımız erkekler üzerinde dönmüyor en nihayetinde. ama o güzel mekanlara gittiğimizde hep açtığı konu; kanka bak biz çok güzeliz , zekiyiz ama neden bizim diğerleri gibi ilişkimiz olmuyor diyip uzayan konulardan... yani nasip kısmet diyorum genciz diyorum hayır kanka artık 25 yaşındayız biz de böyle şeyler yaşamalıyız diyor. yani ben bu durumdan gerçekten bıktım. belki içten içe bu kadar erkek odaklı olmasına kızıyorum. yüzüne de desem ertesi gün yine eski sevgililerinin komik bir şeyini atıyor ya da başka erkeklerle alakalı şeyler önüme geliyor. sıfır erkek muhabbeti yapalım demiyorum ama mesela bu kadar da erkek konuşamam ben ya. bu arada ben de çok flörtöz birisiyimdir mesela. ona rağmen bıkma noktasına geldim. böyle konuştukça sanki hayatımda bir eksiklik varmış da eksikmişim gibi hissediyorum ama ben hayatımı seviyorum.

neyse sonuç kısmına geliyorum.

o ufak tartışmadan sonra ben kendisine cevap vermedim. 2 gündür iletişimimiz yok. bundan sonra sizce nasıl ilerlemeliyim?

11 mart 14:18

3. ''kendisi buna saatlerce geri dönmedi, en son "neyse hallettim artık gidip x kişisine bunu sormana gerek yok" dedim'' kısmında net siz haksızsınız. siz milletin derdi olunca hemen koşuyorsunuz diye insanlardan bunu bekleyemezsiniz. hayati bir şey olsa mesaj atmak yerine arardınız zaten. gecenin bir saati görse de birine soramazdı netice olarak.

kafayı erkeklerle bozması sinir bozucu, mesafe koyulacaksa sebep bu olmalı. 25 yaşına gelmiş birinin hala okuyup sürekli birileriyle takılması, başka bir uğraşının olmaması bana uygun bir durum değil.

11 mart 14:45

4. Evet biraz yargılayıcı olabilirim gereksiz bir tribe girdim o gece ama düşündükçe altından bunlar çıktı. Mesela yeni flörtü ona saçma sapan bir ithamda bulundu (gerçekten kırıcı bir şeydi) onun üzerine abartmıyorum 1.5 saat konuştuk napayım edeyim dedi ben de ben olsam böyle yaparım diye 2 saat konuştuk. Sonra gitti bir tane erkek arkadaşı ile konuştu ve onun dediğini yaptı. Resmen vaktimi kaybetmişim ve boşuna laf anlatmışım gibi geldi. Ama benim bi işim düşünce gidip cevap bile verilmiyor. Gereksiz tribe girmişim gibi durabilir ama bunun da altından bu çıkıyor

11 mart 15:22

5. A2, kişilik özelliği bu değil normalde ama son zamanlarda böyle bir şeye evrildi. Ya da ben eskisi kadar umursamıyorumdur. Ne kadar konuşsam da yok. Ama bu konuyu da konuşursak açacağım. İşin kötüsü konuşmaya tartışmaya da pek açık konu değil gibi hani çok erkek odaklısın desem o da ayıp olur

11 mart 15:26

6. benimde böyle bir arkadaşım vardı.

bana değer vermdiğini hissettiğim için uzaklaştım ve ondan sonra hayatım değişti.

hayatımın aşkını buldum, daha çok gülen, daha merkezinde biri oldum.

farkında olmadan onun ilişki arayışı beni de dibe çekiyormuş, enerjimi bozuyormuş.

bazen yürümez bırakmayı bilmek lazım.

11 mart 21:43

7. bir de merak ettim bu kız balık veya yengeç mi?

11 mart 21:44

8. Kova burcu fakat Mars ve ay balık :D

12 mart 00:45

9. A4 peki iyi anları kötü anları tartarak mı karar verdin? Sizin de mi arkadaşlığınız dönem dönem değişiyordu yoksa başından beri mi böyleydi ?

12 mart 00:47

10. Ben uzun süredir gözlem yapıyorum böyle erkek odaklı kadınların balık ve yengeç olduğunu fark ettim. Bu konuda çok toksik insanlar. Benim arkadaşım boğaydı aslında ama onun durumu biraz özeldi ki haritasına baksam belki balık veya yengeç baskın çıkar.

12 mart 07:44