kızlar düğününde makyaj yapmayan var mı?

gelin makyajlarini çok ağır buluyorum. cildim öyle aman aman düzgün değil. temiz ,sağlıklı ama gözeneklerim açık mesela alnımda falan. ben çok doğal olmak istiyorum. kirpiklerim zaten uzun ama düz. kendim kıvırırırm, hafif bir ruj yeterli gibi geliyor. sizce saçma bir düşünce mi? su an öyle bir şey yok ama sormak istedim yine de. çevrenizde var mıydı düğününde makyaj yapmayan?

1. Çevremde yoktu. Bence kendinizi nasıl güzel hissediyorsanız öyle yapın

3 aralık 2024 15:55

2. O istediğin doğal görüntüyü elde edebilecek ama efsane makyaj yapan mualar var. Böyle bir gün makyajsız olmamalı ya.

3 aralık 2024 15:57

3. ben de böyle bir günü makyajsız geçirmeme taraftarıyım fakat herkesin kendi tercihi tabii. çünkü yüzlerce insan geliyor, yüzlerce fotoğraf, video çekiliyor vs. o gün kendimin biraz daha iyi bir versiyonu olmakta bir sorun görmüyorum. ne bileyim bir sivilce izimi kapatayım mesela, kirpiklerim daha kıvrık ve siyah olsun, dudaklarım daha pembe ve dolgun dursun isterim, neden istemeyeyim. "makyajla yüz nakli" tadında değişimlerden bahsetmiyorum elbette ama cildin doğal ışıltısı gibi görünen çok güzel glowy makyaj türleri var gerçekten hiç sırıtmayan sadece daha canlı ve ışıltılı gösteren...

çevremde de sıfır makyajla gelin olan hiç görmedim ama çok çok sade minimal makyajlı gelinler vardı ve hepsi su gibi olmuştu beğenmiştim.

3 aralık 2024 16:10

4. cevremde yok hatta maalesef tanidigim peri gibi kizlar dugun makyajiyla 10 yil yaslandiriyor kendilerini :(

3 aralık 2024 16:11

5. düğüne ve gelinliğe de bağlı. sadeyse her şey makyajsız olman da sırıtmaz. ama şaşaalı bir şey giyeceksen garip durur.

3 aralık 2024 16:15

6. A5 süslü bilmiyorum da büyük ihtimalle sade bir şey giyerim.

Sade ama çok çok güzel bir şey olsun istiyorum.

3 aralık 2024 16:16

7. yani ne kadar sade olursa olsunen nihayetinde bir gelinlik olacak üstünüzde, makyajsız giymek bana biraz saçma gibi geldi açıkçası. madem öyle gelinlik de giymeyin kot tişört takılın. yani istediğinizi yapın tabi yapamazsınız diyecek halim yok da bence saçma bir düşünce

3 aralık 2024 16:19

8. Evet süslüler haklısınız

3 aralık 2024 16:27

9. süslü bence makyaj olursa daha iyi olabilir. Neden dersen, şimdi düşünsene gelinlik giymişsin duvak takılı ve makyaj yoksa çok sırıtabilir. Bir de insan stresten, gerginlikten beti benzi atabiliyor ya da kıpkırmızı kesilebiliyor ışık, göbek atma derken fotoğraflarda kendini olduğundan daha çirkin görmen muhtemel. Ağır makyaj yerine çok hafif sadece cildini renklendirebilirsin ve farı abartmadan rimele ağırlık vererek çok sade bir makyaj yapabilirsin.

3 aralık 2024 16:28

10. A8 süslü dediğin çok doğru hiç düşünmemiştim bu açıdan.

Ama bu şekilde yapan bir kuaför görmedim hayatımda hiç

3 aralık 2024 17:05