kızlar daha kadınsı olmak/davranmak istiyorum özellikle evdeyken erkek arkadasıma karsı?

ya da gercek hayatta, tek bir seye indirgemeyeyim yani, nasıl daha kadınsı olabilirim, verebileceginiz tüyo hareketler var mı, her yerimden dişilik aksın istiyorum, içten içe öyleyim gibi hissediyorum ama bunu cıkartmak icin ne yapayım bilmiyorum yasım 22

1. Ben de takipteyim, 23 yaşında sadece “sevimli” olan ama daha kadınsı olmak isteyen biri olarak :/

5 eylül 2019 17:37

2. Kendin ol sadece.

5 eylül 2019 18:12

3. Anonim4 dışında herkesin boş yapması....... 25 kişi niye takip etti acaba sizin muhteşem ötesi fikirlerinizi düşünemeyecek kadar salak olamazlar dimi??

5 eylül 2019 18:28

4. Bence kendiniz olun ve sizi böyle çekici bulan bir erkekle olun. Yoksa kontür allık silindiği zaman erkek kim bu bunalımına girer. Uzun tırnak seven var sevmeyen var. Bi kadın olarak nasıl farklıysak erkekler de farklı. Kimi sade sever kimi vamp sever kimi saça deli olur kimi kısacık saç beğenir. Genelgeçer olan tek şey temizlik bence. İlla partnerinizin hoşuna gitmek istiyorsanız ne sevdiğini sorabilirsiniz. Dişil enerji zaten içimizde sadece kendine güvenle ortaya dökmek lazım.

5 eylül 2019 18:28

5. ya bence her şeyin başı gerçekten mutlu olmaktan geçiyor. Dişilikten ölen birisi değilim ama ne zaman böyle çok mutlu olsam cıvıl cıvıl olsam erkek arkadaşımın da enerjisinin yükseldiğini hissediyorum. Mutlu olun kendinizi mutlu edin zaten içinizdeki potansiyeli ortaya çıkarırsınız.

5 eylül 2019 18:32

6. İşve cilve,topuklu ayakkabı,çiçeksi ve seksi bir koku,gold takılar,sarı saç veya koyu saç diyemeyeceğim ama gördüğüm kadarıyla çoğu dalgalı saçı beğeniyor,biraz dekolte,sigara içiyorsanız slim sigara,güzel ve tatlı sözler,yeri geldiğinde tavrını sert bi şekilde koymak,kırmızı veya bordo oje,hafif makyaj ama bir tık daha fazla yapılmış göz makyajı,hatları belli eden kıyafetler

5 eylül 2019 18:32

7. boş yapan tek kişi anonim 4 :d

5 eylül 2019 18:54

8. A4 en azından fikir sunmuş beğeniriz ya da beğenmeyiz

5 eylül 2019 19:08

9. Anonim 4 kesin bilgi söylediklerini herkes seksi bulmaz. Aksine avam bulabilir.

5 eylül 2019 19:37