kızlar eşim yeni twitter açtı geçenlerde işletmek istiyorum help?

sabah takip ettim. attığı bi tweet ile ilgili yazı yazdım etiketledim vs ama ses çıkmadı. geri takip de etmedi. mesaj aticam ama eve gidip çaktırmadan hesabımı takip etmem lazım. mesaj atamıyorum kapatmış. ahaha :) ne yapabilirim kızlar nasıl bi şeyler diyeyim. 10 yıldır beraberiz herkes yaptı daha önce gençliğinde böyle şeyler içimde kaldı hiç yapamadım. merak ediyorum :)

1. O genclikte yapilan bir seydi 10 yil once yapmadiysaniz siktir edin lol

11 ekim 2024 18:19

2. Aşk olsun be anonim 1 niye hevesimi kırıyorsun. :/

11 ekim 2024 18:22

3. Yuvanı yıkma durduk yere

11 ekim 2024 18:29

4. Anonim 3 yok ya sen dee hamileyim üstüne bakk beni korkutma :) ben de durduk yere niye heyecan aradım bilmiyorum

11 ekim 2024 18:31

5. Hemen yapma sen olduğunu anlar. Tweet atmaya devam ederse bir tweetine fav at sonra dmden onunla ilgili hir soru sor muhabbet ilerler

11 ekim 2024 18:32

6. Ya ben herkes için ihtimal veririm anonim.. Yani kendime bile veririm insanız. Öyle assssla benim kocam aldatmaz diyen kemalim yapmaz diyen tayfadan değilim. İnsanız hepimiz hiç sevmem öyle beylik laflar etmeyi. Yeni Twitter açtım beraber kullanırız vs diyince bende bi şansımı denemek istedim açıkçası :)

11 ekim 2024 18:39

7. hamileyken yapilacak is mi simdi bu? hic istemediginiz bi yone gitse olaylar ne yapicaksiniz? 10 senedir yapmamissiniz bi 2-3 sene daha bekleyin cocuk dogsun sutten kesilsin. bi de sizin bunalimlardan cocuk zarar gormesin simdi

11 ekim 2024 18:48

8. Hevesinizi hamileyken yapacaginiz gereksiz drama cikma ihtimali olan bir sey icin kirdigim icin kendimle baya gururlandim

11 ekim 2024 18:52

9. Fake başkasının fotoğrafını koyup da niye kocana mesaj atıp takip edeceksin ki? Adam hiç yazmasa bile kadının fotoğrafına kim bu diye bakacak durduk yere. Hem de sizin sayenizde.

Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin.

Adam yazsın diye uğraşcaksınız resmen başardığınızda ne geçecek elinize?

Hem yapabilir insanız diyorsunuz hem de dur yazsın diye uğraşayım diye düşünüyorsunuz hiç mantıklı değil. Amacınız mesaj atması mı?

Adam zaten beraber kullanırız demiş. Şüpheli bir durum yoksa ne huzur kaçırıyorsunuz? Adamın yapacağı yoksa bile siz böyle yaptınız diye sizden soğuyabilir.

11 ekim 2024 18:58

10. Çocuk oyuncağı gibi neye heves ettiniz anlamadım. İnsan kocam başkasına bakacak mı diye heves eder mi

11 ekim 2024 18:59