kızlar erkek arkadaşım arkadaşlarımı sorun ediyor?

kızlar 2 yıldır beraberiz ve çoğu arkadaşımı tanıyor ama her tartışmada onlara laf sokuyor. bir de benim çevremde kız ve erkek arkadaş sayım eşit ve zaten sadece yakın olduğum kişilerle görüşüyorum o da mesafe olduğundan telefonla vs. yakın erkek arkadaşlarımdan biri zaten evli diğeri de nişanlı 3 aya evlenecekler. bu arada eşleri ile de aram çok iyidir zaten artık onlar da benim sevdiğim arkadaşım oldular. arkadaşlığımız bu arada 10 - 12 yıllık falan. kız arkadaşlarımla da çok daha yakınız ve uzakta olduklarından her gün telefonda konuşuruz ama evde onun yanındayken konuşmam genelde rahatsız olmasın beraber vakit geçirelim diye. işin ilginci de fiziksel aktivitelerimiz oluyor her hafta ve sürekli onun arkadaşlarıylayız ki onlarla da ben iyi anlaşıyorum seviyorum da. ama benim erkek arkadaşlarımı özellikle sorun gibi görmesi beni rahatsız ediyor. sonuçta kaç yıldır hayatımdalar ve her derdimiz sıkıntımızda yan yana olduk hepsiyle, cinsiyeti farklı diye arkadaş silmekte bana uygun gelmiyor yani.

1. sevgilin normal erkek arkadaşlarını sorun etmeye devam edecek çünkü zamanında kendisi de normal kız arkadaşlarını düşünüp 31 çekmiş ve o senin normal erkek arkadaşlarının da bunu yaptığını düşündüğü için gururuna yediremiyor. şimdi sevgilinden mi vaz geçeceksin normal erkek arkadaşlarından mı kararı sen ver.

bu arada hayır benim ne sevgilim öyle biri ne de normal erkek arkadaşlarım diyeceksen de gerçekleri kabullen, ergenlik abazalık dönemlerinde tüm erkekler bunu yaptı, sadece size söylemediler hanımlar.

12 şubat 11:33

2. 2 sene boyunca arkadaşların kıl olmadı mı sevgiline ve sana? Onların yanında mı yapıyor yoksa arkalarından mı? Seni yalnız bıraktırmak istiyor olabilir. Artık belli yaşa gelmiş insanlar karıııı diye üstüne atlamıyordur diye düşünüyorum.

12 şubat 11:37

3. A1+1 süslü cinsellik yaşıyor musunuz bilmiyorum ama bu adamlar inanılmaz abazan oluyor. Yani düzenli yaşasa da öyle. Benim başıma gelmişti böyle bir tip, asla anlamlandıramıyordum. G.t meme, escort vs beğenen tip çıktı. Ya da ilişkilerde sevme olayı ona eski sevgilileri tarafından " erkek dediğin kıskanır " şeklinde öğretilmiş, o da mantığını kullanmadan ki görüşmeyen arkadaştan niye rahatsız olursun? Seni kıskandığını sevdiğini anlatmaya çalışıyor fakat bu şekilde hayatına büyük ambargo uygulanır. Neyi ne zaman ne derece kıskanacağını bilemezsin. Genelde sınırı olmuyor böyle şeylerin. En son dışarı çıkma'ya kadar gidebiliyor.

12 şubat 11:39

4. Hala sevgilim demen mucize ya eşim herhangi bir zaman diliminde şöyle bir şey yapsa direkt kendini kapının önünde bulurdu. Bi de sen sadece yakın arkadaşlarınka görüşerek nasıl yeni insan tanıyosun bana sevgilin (gizlinot: Umarım yakında exin deriz) seni o kadar bunaltmış ki bu sorunu göremiyosun gibi geldi.

12 şubat 11:57

5. Sevgilin diğer kadınlara potansiyel sevgili fözüyle bakıyor, milletin karısına kızına sulanıyor o nedenle diğer erkeklerin de sana böyle davrandığını düşünüyor. Aldatılıyorsun ya da aldatılacaksın, günün sonunda hem arkadaşlarından hem de psikolojinden olucaksın, şimdiden kendi yasını tut bacım.

12 şubat 12:47

6. anon1 söylediklerin ağır gelse de haklılık payın var süslüm ne diyim şimdi. kendisi kızların hepsine cinsel olarak baktıysa arkadaşlık bağını anlamamış olabilir. şahsen ben bugüne kadar hiçbir erkek arkadaşımın bana özel ilgisini sezmedim ya da ben arkadaşım dediğim kimseye de özel bir ilgi hissetmedim. kuzen gözüyle baktım hatta bu sebepten olacaktır eşleri ve sevgilileri de benimle yakın arkadaşlıklar kurdular zamanla.

12 şubat 13:03

7. Böyle sorularda hep arkadaş tarafıyla empati yapıp üzülüyorum ya. Düşünsenize 10 yıllık bir arkadaşınız var sonra üç günlük herifin biri gelip sizden durduk yere rahatsız olma hakkını kendinde görüyor. Bilmiyorum yani arkadaşlarımla ilgili kötü konuşması benim için çok büyük bir red flag olurdu ve haklarında böyle konuşturmazdım da

12 şubat 14:24

8. erkek arkadaşınız keko ve hanzo bir insan. a1'in söylediği gibi kendisi kadınlarla arkadaş olamıyor.

eşi olan erkeklerden bile rahatsız olması sizin için biraz wake up call olmalı. eşlerinin olmasının da sizinle aralarında bi şey geçmesini engellemeyeceğini düşünüyor. bilmiyorum artık ne alırsınız bu cümleden.

12 şubat 14:27

9. Hak ediyorsunuz demişim gibi anlamayın çünkü çok sinir bozucu ve tam bir hayal kırıklığı ama bazı şeyler de göz göre göre oluyor. Hala birlikte olarak izin veriyorsunuz. Bu bir yanlış anlama değil ki yarın doğrusunu anlasın; bu bir kafa yapısı ve değişmez.

12 şubat 15:19