kızlar eski sevgilim takipleşmiyorken durup dururken engellemiş?

bunun anlamı ne olabilir dikkat çekmek mi yoksa hayatımdan tamamen çıkardım seni gibi bi anlam mı çok saçma bi durum nasıl yorumlamalıyım bu durumu

1. Eski sevgili süslü. Yeni bir ilişkiye başlıyor olabilir benim aklıma ilk bu geldi. Dikkat bence böyle çekilmez ya.

24 şubat 2020 18:05

2. Yeni ilişki kesinlikle. Hatta yeni sevgili bile engellemiş olabilir. Mümkün

24 şubat 2020 18:16

3. Sürekli sayfanı açıp bakıyorsa bakmamak için ya da ortak arkadaşlar dolayısı ile senin sayfan denk geliyorsa görmek istemediği için engellemiş olabilir.

24 şubat 2020 18:18

4. Kessssinlikle yeni ilişki. Hiçbir şekilde iletişiminiz olmasın beyfendinin yeni ilişkisinde sorun olma diye yaptığı bir hareket

24 şubat 2020 18:43

5. Kızlar yeni ilişki olmadığına eminim.Ayrıca sorun olcak biri olmadığıma emin kendisi.

24 şubat 2020 18:59

6. Kendisi emindir öyle diyorsan ama yeni kız emin değildir belki :) yeni ilişki diyenlere katılıyorum.

24 şubat 2020 19:18

7. Ama yeni ilişki değil kızlar dediğiniz gibi bi durum olabilcek olsa aa evet haklısınız derdim bu durum dışındaki sebepler neler olabilir bunu merak ettim sadece :) ilişki ne zaman bitti ne şekilde bitti bu detayları bilmediğiniz için böyle düşünmeniz normal ama benim aradığım cevap bu değil :D

24 şubat 2020 19:50

8. stalklamanızı istemiyordur.

24 şubat 2020 19:54

9. Yeni sevgili yapmis, kiza sizi boklayip durmus, kiz da killanmis unutamadi mi acaba diye, kiskanmis ve sizi engellemesi salik verilmis. Bir arkadasin basina gelmisti👻

24 şubat 2020 21:22

10. Nerden eminsin soru sahibi süslü ölene kadar sizi mi sevecek bu adam başkası olduğuna eminim diyorsunuz. Başkası var işte daha ne yani neyi zorluyorsunuz anlamadım ki. Sen eminsen biz de eminiz başkası var yani net.

24 şubat 2020 21:46