kızlar eski sevgilim ve twitter hesabım ile iilgli bir soru?

benim twitter hesabım 12 yıllık. 18 yaşında açmıştım ve takip ettiklerim takipleştiklerim hepsi yıllarca emek emek işlendi yani anlatabildim mi bilmiyorum. biz sevgilimle twitter'dan tanıştık aynı ildeydik bayağı fırtınalı bir aşk yaşadık çok aşık olduk çok sevdik.flört döneminde de birbirimiz için twit atıyorduk falan o zaman favoriler de görünüyordu . neyse gelecek planları uyuşmadı ayrıldık oralar çok yıkıcı aylarca kendime gelemedim terapi gördüm falan. ben onu her yerden engellemiştim . sonra elon musk sizi engelleyen kişilerin de twitlerini görebileceğiniz bi güncelleme getirdi. benim bu güncellemeden haberim yoktu. onun hesabına baktım ne yazık ki stalk yaptım evet. artık yazdıklarını görüyorum yazmış twit olarak . sonra çok özledim falan aşk şarkıları paylaşmış falan. ben bir şey yazıyırum mesela onunla ilgli bi tweet yazıyor falan. ben de engeli kaldırdım böyle şeyler yapmana gerek yok dedim tamam dedi. engellemedim tekrar zaten twitler görünüyor diye. sonra aşkla ilgili bi tanım yazmıştım bunu beğenmiş. ben artık ne paylaşsam onun gördüğünü bildiğim için çok kötü oluyor. beni de unutamıyor ben de onu unutamadım ama bir daha barışmamız imkansız geri dönüşsüz şeyler söylendi.  yeni hesap açtım ama hiç keyif vermedi tanıdıklar takipleştiklerim yok falan geri döndüm bu hesabıma. en sevdiğim platform şimdi çok kötü oldu ne yapmalıyım sizce her twiti onun okuduğunu bilmek bana acı veriyor beni engelliyor bi şey paylaşsam ona gönderme gibi oluyor vs vs . derdini seveyim derseniz de anlarım iç dökmek istedim süslülerim

1. hatali davranmissiniz neden gidip de yazdiniz ki o sizin hesabiniza bakiyorsa siz de onun hesabina bakmissiniz ustune ustelik iletisimi siz baslatmissiniz. onun icin paylasmiyorsaniz endiselenmenize gerek yok. engelleyin yine bu kisinin twitlerini daha az goster vs bi seyler var yapin gitsin.

12 ocak 18:22