kızlar eski sevgilinizin annesinin hediye ettiği bir şeyi kullanır mıydınız?

süslülerim 1.5 sene önce ayrıldığım eski sevgilimin annesi bana bir çanta örmüştü ben de yatağın altına koymuştum duruyordu öyle. ayrıldıktan sonra vs de hiç aklıma gelmedi unutmuşum. neyse bu arada ben evlendim kızlar. annemlerin yanına gelmiştim başka bir şey ararken bu çantaya denk geldim. çanta da çok tatlı ve şık tam tatilde kullanmalık. 5 gün sonra da eşimle tatile çıkacağız acaba kullansam mı yoksa birine mi versem çok kararsız kaldım. ayrıldıktan ertesi gün her şeyi dağıtmıştım birilerine ama bu kalmış üzerinden zaman geçtince acaba kullansam mı diye düşündüm. of çok uzattım kusura bakmayın

1. A1 süslüm eşime söylemicem ki eşim de sormaz zaten kim yaptı bunu diye

13 ağustos 2024 22:30

2. Kullan süslü ben olsam kullanırdım. Eski sevgililerimden birinin aldığı ayakkabiyi ayrıldıktan sonra eskitene kadar giydim valla. Ayakkabıyı seviyordum, ona karşı da nötrdüm aklıma bile gelmemişti. Birinin saatini öyle kullandım, hala duruyor evliyim. Artık çok sevmediğim için kullanmıyorum ama sevdiğim bir saat olsa kullanırım da.

13 ağustos 2024 22:36

3. Sevgilimizle niye eski sevgilinin aldığı hediyeleri konuşalım ya?

13 ağustos 2024 22:39

4. Sana El emeğiyle çanta ördüğüne göre kadın belli ki sana değer vermiş oğluyla ayrıldın diye kadının ne suçu var ben olsam kullanırım. X teyzeyle senin arandaki ilişki eski sevgilini de kocanı da bağlamaz kadını yolda görsen selam verecek durumdaysan kullan gitsin.

13 ağustos 2024 22:41

5. Ss sana soyle soyleyeyim, ben eski sevgilimin aldigi gelinligi simdiki esimle evlenirken giymis insanim. Tabii ki kullanirdim eger cantayi begendiysem.

13 ağustos 2024 22:43

6. A1 valla konusmadık hiçbirini niye konusalım onu da anlamadım

13 ağustos 2024 22:46

7. a6 oha ama kardeş seninki de çok uç bir örnek kocan evlenirken bu gelinlik nereden çıktı demedi mi hiç yoksa kendim aldım diye mi yutturdun adama yoksa bile bile kabul edecek kadar geniş mi aklımda deli sorular kız dsjdhsj

13 ağustos 2024 22:46

8. A6 hahahah süslüm çok tatlısın nasıl oldu bu olay anlatmak istersen merak ettim

9. tabii ki kullanmam.

13 ağustos 2024 22:48