yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    20 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    kızlar hiç aranızda kilolu olup da kimsenin yüzüne bakmadığı ama zayıflayınca herkesin wow olduğu biri var mı:( biraz motivasyona ihtiyacım?

    var. bıktım bu insanların beni kilomla yargılamasından. 10 kilo fazlam var :(

    1. Ben çok zayıfken kimse yüzüme bakmıyordu kilo alınca wow oldular.

    26 şubat 2018 17:13

    2. güzelsen kendine bakıyorsan +10 kilo ile de baktırırsın. zayıflık=güzellik değil. çiroz çiroz kızlar kendini manken sanıyor. yok öyle bir dünya

    26 şubat 2018 17:19

    3. İnsanları asla memnun edemezsin.  Bir zamanlar 46 kiloydum boyum da 1.73idi. herkes laf ederdi. kompleks haline getirmiştim. Psikolojim bozulmuştu. Daha sonra ben kilo alacaksam kendim için alacağım, sağlığım için dedim. Eğer şuanki halinden memnun değilsen kilo ver, insanlar için bir kalıp içine girmeye çalışma. Onlar her zaman daha fazlasını isterler.

    26 şubat 2018 17:21


    4. Ah o insanlar var ya o insanlar... 

    süslücüm öncelikle kaç kilosunuz bilmiyorum ama +10 kilo çok değil. Diyetisyenle birlikte cok kolay verirsin.

    Benim söylemek istediğim kiloyu millet seni yargılamasın diye değil sağlığın için ver çünkü insanlar zayıf olsan da yargılar. Kiloyu millet sizi beğensin diye de verme. Kilon yüzünden sana aşık olmayacak bir erkek zayıflayınca da olmasın bir zahmet. üstelik zayıflarsam süper olurum herkes beni beğenir kafasıyla kilo vermeye karar verip sonuca ulaştıgında beklediğin ilgiyi görmezsen hayal kırıklığına uğrar ve belki de yeniden kilo almaya başlarsın. 

    Motivasyon kaynağın “zayıfladıktan sonra beğenilen kişiler” değil merdiven çıkarken ağırmayan dizlerin olsun, yürürken tıkanmayan ciğerin olsun, aynaya gülerek bakan gözleriniz olsun.

    26 şubat 2018 17:23

    5. Ben varım bizzat süslücüm :D kendimi bildim bileli tontik bi insandım. Klasik “ yüzün güzel ama “ cümleleri duya duya patates gibi devam ediyordum hayatıma. Çarşıda bi arkadaşımla geziyorum yanımdan 2 erkek geçerken yüzüme baka baka biri yanındakine “ hayatımda bu kadar güzel olup bu kadar şişman olan kız görmedim “ dedi. Hayır adamı ben de beğendim yüzüne bakıyorum o an bön bön. Sessiz söyledi ama ben duydum ve o kadar kalbim kırıldı ki, kendime kızdım kendime küstüm günlerce ağladım. Demek böyle düşünüyorlar hakkımda diye diye gaza geldim. Tartıyla çıktığımda 96 kiloydum. Ayıla bayıla spora gittim kilo verdikçe daha çok gaza geldim. 6-7 ay sonra 64 kiloya düştüm ve çevremdeki bi çok kişinin tavırları değişti bana karşı. İşte o zaman benim posta koyma vaktim geldi insanlara shsgdg

    26 şubat 2018 17:25

    6. Mankenlerin hepsi çok zayıf oldukları için o çiroz dediğiniz kızlar da kendilerini manken sanabilir bence sıkıntı yok bunda shsj soruyu soran süslü, kendiniz istiyorsanız verebilirsiniz sadece. 

    26 şubat 2018 17:25

    7. Yıllar önce saçlarını iki yandan toplayan, herkesin dalga geçtiği bir kız 1 sene gibi bi sürede başardı. Kızın boyu uzun olduğu için şanslıydı kilo verince giyimini saçını düzeltti ve bambaşka birisi oldu.

    26 şubat 2018 17:34


    8. Suslucum kendine guven ben 1,67 boyundayim ve kilom yillardir 73-78 arasi gidip geliyor. 10 kgyi bir turlu veremeyenlerdenim yani ama yuzume bakanlari bir gorsen wuhuuu. Sporunu ihmal etme, vucudun fit ve siki gorunsun, bakimli ol, fizigine yakisan kiyafetleri tani ve bunlardan sasma ve en onemlisi de aynaya baktiginda kendi kendini motive et asla moralini bozma. Kilo vermek istiyorsan yine ver ama kendini begendigin surece herkes de seni begeniyor bunu unutma.

    26 şubat 2018 17:47

    9. ben :) valla farketmeden kilo aldığım için kötü göründüğümü farketmemiştim ama verince iş yerinde aramın zaten iyi olduğu insanların bile tavrı pozitife döndü. kesin verin kilolarınızı mutlu mutlu olun. kolay gelsin :)

    26 şubat 2018 17:48

    10. Ben çok kilolu bir insan olmadım ergenlik dışında suslum. Ama zayıf da olmamıştım. Herkes bana bir dönem ya sen biraz kilo ver çok güzel olacaksın diyordu. Ben de buna taktım. Kilo verirsem herkes wooow olacak dedim kendime. Aşırı motive oldum ve 9-10 kilo kadar verdim. Ilk basta "ay sen ne güzel oldun" lar falan havada uçuştu. Bende de bir özgüven,dedim ki olması gereken buymuş.

    Ama sonra ne oldu biliyor musun? Bu çevredeki insanların yargılaması kilodan cıktı evet ama başka şeylere kaydı. Çok güzelsin ama....lar devam etti. Kısasın topuklu dışında bişey giyme diyenler mi ararsın,dudaklarına dolgu yaptır şahane olur diyenler mi ne ararsan her türden eleştiri devam etti.

    Dedim ki ya kilo da verdim neden hala bu kadar eleştiri? Sonra şunu fark ettim;cevremde başkasının kendince zayıf yönlerini bulup onları eleştirerek mutlu olan bir topluluk var. Bundan besleniyorlar. Ve biz de onların dediklerini kafaya takip uyguladıkça onlara prim veriyoruz. Yapıcı eleştiriyi falan aşıp yargılamaya,direktif vermeye geçiyorlar.

    Toparlamam gerekirse şunu demek istiyorum;eğer kilo vereceksen elbette ver. Fazla kilo insana kendisini kötü hissettiriyor anlıyorum. Ama bunu çevredekilerin yargılamaması için yapma. Çünkü onlar her halükarda yargılayacak birşey bulacak. Zaten sana senin iyiliğin için kilo ver diyen insan bunu senin yargılama olarak algılayıp bıkacağın şekilde yapmaz.

    Kimse senin yüzüne bakmıyor da değildir eminim buna. 3-5 ruh emicinin sana dikte ettiği yargılamaları boşver. Kilo da alsan kilo da versen güzelsin.

    Kilo vereceksen de kendin için ver. Aynaya bakıp kendin wooow demek için.(gizlinot: Tabi kilondan kendin de rahatsızsin diye düşünüp yazdım bunları eğer kendin rahatsız degilsen sırf başkaları için kilo vermene bile gerek yok )

    26 şubat 2018 18:13