kızlar ilişki bittikten sonra boşluğa düşme hissi?

1.5 yıllık ilişkim bir kaç ay önce bitti.ilişki devam ederken çok seviyordum ama kafamda hep bazı konularla ilgili soru işaretleri vardı yine de karşımdaki insanın çabasını görüp devam ettim bir şekilde çok mutluyduk.daha sonra hesapta olmayan bir sebepten ötürü ayrıldık karşı taraftan kaynaklanan nedenle.fakat ben kendimi yönümü kaybetmiş gibi hissediyorum,hayatımda biri yokken kendimi afallamış hissediyorum.sürekli ilişkisi olan biri de değilim 5 kişiyi bile almamışımdır hayatıma ilişkide olma alışkanlığı da yok yani ama sanki hayattaki tek amacım hayatımda biri olmasıymış da yokken boşlukta hissediyorum gibi çok saçma.bu çok can sıkıcı nasıl aşabilirim?oyalanmaya çalışıyorum ama bomboş hissediyorum..

1. süslüm benimde 3 ay önce 4 yıllık ilişkim bitti, bende de bu durumlar oluyordu hala daha ara sıra oluyor. dizi-film izlemek cok oyaladı beni tavsiye ederim özellikle de saran bir şeyler bulursan iyi oluyor. bir de yabancılarla konusuyorum interpals adlı siteden hem dil pratigi oluyor hem de kendimi cok yalnız hissetmiyorum bu sayede, belki düsünebilirsin.

12 mayıs 2020 11:19

2. Süslü 3 ayda bayağı atlatmış gibi konuştun benim de 3 ay oldu ama sanki aradan 1 hafta geçmiş gibi hissediyorum hala..

12 mayıs 2020 11:25

3. belki benim durumum seninkinden daha umutsuz vaka oldugu icindir süslü, çok fazla yalan ve yapılan haksızlıklar yüzünden bitti benim ilişkim. bir nevi zarar veriyordu artık o yüzden kendimi toparlamaya odakladım.

12 mayıs 2020 11:31

4. Anladım çok teşekkürler ..

12 mayıs 2020 11:40

5. Ben de öyleyim.sırf oyalanayım diye konuşuyorum öyle..ama boş :(