kızlar ilk kez ilişkiye gireceğim ve korkularım var?

izninizle soruyu yoruma yazmak istiyorum, teşekkürler

1. Süslüler iki üç kez denedik aslında ama benim endişelerim dolayısıyla ileri gitmedik. Ön sevişmede hiçbir problem yok ama sanki çok acı verecekmiş gibi hissediyorum. Girişinde iken kasıyorum kendimi ama vajinismus değil bence çünkü sorduğumda ordaki kasları kasmadığımı söyledi sadece kollarımı falan öyle kasıyorum ki ağrıyor sonrasında. Aslında baskı gibi sanki et sıkışıyor gibi bir his oluyor ekstra çok acı hissetmedim şu ana dek ama böyle işte.Rahatlamam için önerileriniz var mı? İlk ilişki için tecrübelerinizi paulaşır mısınız?

4 eylül 2021 09:45

2. İlk sorum, gerçekten cinsel olarak bir şeyler yaşamak istiyor musunuz? Bu ilişkiye girmeye gönüllü müsünüz?

Eğer öyle iseniz, alkol çok yardımcı. Dozunda alarak azıcık gevşersiniz. Bir de korkulacak bir sey olsa bu kadar insan yapar mı öyle düşünün :D

4 eylül 2021 09:58

3. Süslü sevgilimi çok seviyorum ve sevişiyoruz aslında hani sadece tam anlamıyla bir birleşme olmadı. Çekindiğimi sanmıyorum ama o kafa olarak hazır değilsin bence erteleyebiliriz sorun değil bunlar dedi. Ben yaşamak istediğimi düşünüyorum aslında.

Alkol yardımcı olabilir dediğiniz gibi belki

4 eylül 2021 10:03

4. Kayganlaştırıcı kesinlikle kullanın derim. Çol rahatlatıyor

4 eylül 2021 10:34

5. Acıyacağını düşündüğün için kendini kasıyosundur. İlişkiyi istemekle bu farklı şeyler biliyorum, ben de aynı şeyi yaşamıştım. Alkol almak seni rahatlatabilir ama dozunda iç yoksa ıslanamama gibi bi sorun yaşayabilirsin. "hadi bu sefer olucak" diye düşünmeyip sakinleşirsen daha rahat olacağını düşünüyorum süslücüm.

4 eylül 2021 10:38

6. Ss zaten acımamış. Bence sorun yaşayacak gibi durmuyorsunuz.

5 eylül 2021 09:51