kızlar kazanlı ütü mü yoksa normal ütü mü kafam çok karışık?

kazanlıda ütü yapmak çok kolaymış ama çok ütüsü olanlara tavsiye ediyorlar ben ütü yoğunluğumu kestiremiyorum gerçekten çok ütüsü olan mı almalı kazanlıyı?

1. Kazanlının operasyonu çok bence süslücüm;suyun kaynamasını bekle sonra boşaltmak için soğumasını bekle... bir de yer kaplıyor. Annem bir kenara atmıştı,kullanmamıştı resmen ama iyi ütülediğini söyler her zaman. Ben evlenirken normal ütü aldım kazanlıyla uğraşmam diye.

30 mart 2019 13:34

2. Doğru diyorsun süslücüm kafam çok karışık işte

30 mart 2019 13:43

3. Kuzenim kullanıyor. Bebeği de olduğu için çok ütüsü oluyor haliyle. O açıdan güzel ama hem çok ağır hem çok uğraştırıcı diğer süslünün söylediği gibi. Benim ütüm kazanlı değil fakat memnunum.

30 mart 2019 13:53

4. Ne kullanıyorsun peki süslücüm?

30 mart 2019 13:55

5. Phillips’in ütüleri iyidir, ufak bir araştırmayla performansı iyi bir modeli seçebilirsiniz kendinize.

30 mart 2019 14:16

6. Evet ağır oluyor ya bir de ondan dolayı kararsız kalmıştım

30 mart 2019 15:49

7. Süslücüm verdğin linkte sadece yorumlar var ürünü bulamadım

30 mart 2019 18:10

8. Çok teşekkğr ederim süslücüm😌

30 mart 2019 19:03

9. kesinlikle kazanlı ütü. buhar basıncı iyi olan bir kazanlı ütü, ütü derdini yarı yarıya azaltıyor. bu sebepten kazanlı ütü. normal ütülerde su bitiyor su dolduruyosun vs derken devamlı bir takviye durumu var. bir de buhar basıncı iyi değil. evet kazanlı ütü pratik değil ama haftada 1 gün ağır (maks. 2-3 kilo) olan bir ütüyü bence hepimiz salona taşıyabiliriz.

1 nisan 2019 16:31

10. Sanırım kazanlı alıp yanına da pratik olsun diye ucuz bir normal ütü alcam