kızlar lütfen yardım edin vajinam miğde bulandırıcı derecede kötü kokuyor sabah duş alıyorum akşama iğrenç bi koku bununla nasıl başa çkarm?

1. Ne gibi bi koku mesela? Mantar olduğunda ya da terlediğinde/havasız kaldığında kokması normal

26 ocak 2020 18:57

2. Geçmiş olsun. Bence kadın hastalıkları doktoruna gitmek lazım, çünkü mide bulandırıcı kadar kötüyse, bir hastalık olabilir. Ne zamandır kokuyor?

26 ocak 2020 18:57

3. Sürekli mantar oluyorum zaten doktorum o yüzden travazol krem verdi kaşıntı olduğu zaman onu sürüyorum. Ama bu koku gerçekten miğde bulandırıcı 1 aydır falan var. Doktora gitsem muayene eder mi bakar mı yani yoksa dinleyip bi krem falan mı verir

26 ocak 2020 19:00

4. Kültür alır vajinadan test sonucuna göre de ilaç verir. Sadece dinleyerek teşhis mi koyulurmuş.

26 ocak 2020 19:06

5. Muayene edilmesi lazim, igrenc kokuyorsa tedavi almaniz lazim, mantar bu kadar kokmaz. Mendil falan da kullanmayin zaten dengesi bozuk daha da bozmayin sadece su sabun.

Akinti var mi ne renk? koku neye benziyor

26 ocak 2020 19:08

6. Anonim 6 akıntım var tabiki sarı renkte ve koku böyle nasıl tarif etsem böyle halı ıslanır ve gün geçtikçe iğrenç bi koku olur ya ekşimsi ekşimsi öyle kokuyor

26 ocak 2020 19:11

7. taharet musluğu kullanıyor musun süslü? kullanmayınca koku olabiliyor

26 ocak 2020 19:14

8. Ay taharet musluğu ne alaka vazgeçin şu pis şeyden. Bana 2 3 ayrı jinekolog kesinlikle kullanma dedi. Ne kadar dikkat edersen et anüsten oraya mikrop bakteri ne haltsa bulaştırıyomuş.

Süslü sen acil git doktora iltihap işte ama kimbilir sebebi ne. Hepsinin ayrı ilacı var.

26 ocak 2020 19:18

9. Bence vajinanın florasını bozmuşsunuz.doktorunuzun önerdiği tedaviyi uyguladıktan sonra kendi haline bırakın.tuhaf tuhaf şeylerle yıkamayın,su yeterli arada bir iç kısımları dışında kalan yerleri sabunla yıkamanız yeterli.

26 ocak 2020 19:52

10. Tamam süslüler hemen randevu alıp doktora gidicem hepinize teşekkür ederim