kızlar la roche posay cicaplast baume b5 kullananlar memnunlar mı?

bugün sipariş ettim. sivilce sonrasında oluşan kırmızı lekeler aylarca geçmiyor ve şu an loreal aloe vera nem terapisini kullanıyorum ama bunun da kuru ciltler için olanını almışım. zaten karma cildim iyice yağlanıyor ve kremi emmiyor. ay çok uzattım bu geniş gözeneklere, sivilce sonrası kırmızılıklara iyi gelir mi, cildimi yağlandırmadan nemlendirir mi ve komedon yapar mı ?

1. ben kullanıyorum çok memnunum. sivilce izlerine ve hassasiyete iyi geliyor. nemlendirmesi başarılı bebek poposu gibi yumuşacık ediyor. ama düzenli kullanmak için fazla geliyor bana cildim karma. yüzüm çok gergin olduğu zaman sürüyorum mesela haftada 1 kimyasal peeling uyguladıktan sonra

30 mart 2020 01:03

2. yağlandırır süslü. kuru ciltli biri olarak söylüyorum günlük kullanıma uygun değil. başta iyi geldiğini zannediyorsunuz ama çok yoğun. bir süre sonra gözenek tıkama yağlanma sorununa sebebiyet veriyor ki ben nemlendirici öyle pek bol bol alıp süren biri de değilim. eğer haftada 1-2 gibi kullanırsanız işinize yarar diğer türlüsüne girişmeyin bence

30 mart 2020 02:00

3. Süslü ben cildim bozulduğunda bir kaç gün tüm yüzüme kür gibi uyguluyorum gerçekten toparlıyor, cildim tazelenip aydınlanıyor. Eğer ağır gelirse nemlendiricine karıştırıp kullanabilirsin. Eğer belli başlı lekeler varsa sadece oralara da sürebilirsin. Ama bi kez sürüp verim bekleme. Birkaç gün sabah akşam kullan cidden çok etkili.

30 mart 2020 16:06

4. Aşklarım çok teşekkür ederim