kızlar lilya mı eva mı hangisi kulağınıza hoş geliyor ?

1. İlla birini seçmem gerekirse eva. İkisini de hiç beğenmedim ama onu da söyleyeyim. Şu yeni moda zorlama isimlerden gına geldi

19 mart 2021 02:16

2. Eva süslüm böyle lilya aslında lila olacakmış da sonradan lilya'ya çevirmiş gibi yani bi zorlama geldi böyle swh

19 mart 2021 02:16

3. ööğğğk kusucam ikisi de berbat. istersen birleştirip evliya diyelim :d

19 mart 2021 02:18

4. ikisi de aşırı özenti geliyor ama illa birini seçin yoksa ölürüm falan derseniz, lilya.

19 mart 2021 02:25

5. Lilya daha sempatik eva ya nazaran. Ama begenmedim :(

19 mart 2021 02:37

6. Haydilililililiiiii Li liliiiil ya

19 mart 2021 02:38

7. Lilya korkunç. Eva da yabancı özentisi gibi. Birini seçmeye mecbursak eva.

19 mart 2021 02:39

8. ben ikisini de sevmeyenlerdenim. ikisinin de tınısı kötü geliyor çünkü dilimize uygun değiller. mesela eva koyduğunuzda türkçede 'eva' olarak mı kullanacaksınız yoksa okunuşu 'İİva'olarak mı? ilki olarak telffuz edeceksek çok eksik yani kedi köpek ismi olur kibar bir isim değil, bir ömür geçirecek insan ismi olmayacağını düşünüyorum. lilya da aynı şekilde l ve i seslerini barındırdığı için nazik geliyor kulağa ama aynı şekilde pet ismi gibi. yani şimdi gidin de kızın ismini çok eskii uzun isimlerden koyun demiyorum ama sözcüklerin enerjisi vardır ve bu bizi etkiler. isimler de kişiliğimizi belirlemede etkilidir. biraz daha özenli olmak gerekiyor bence. bu şekilde isimlere sahip çocuklar görünce hep aynı tip ailelerle karşılaşıyoruz. özenti zorlama isimlerden vazgeçelim artık ortalık kedisini köpeğini çağırır gibi çocuğuna seslenen insan dolu ve bu isimler ne yazık ki havalı hoş durmuyor zorlama duruyor. ha derseniz ki ben yurt dışında yaşıyorum o zaman işler değişir.

19 mart 2021 02:43

9. Lilya değil de Lidya olabilir