kızlar mangonun çantaları kaliteli oluyor mu?

merhaba kızlar, yaz boyu sadece bez çanta kullandım. şimdi kış için çanta alacağım ama bütçem çok yüksek değil, mango'dan bir çanta beğendim ve almayı düşünüyorum. mangonun çantaları kaliteli mi? çabuk kopacak, sökülecek, fermuarı bozulacak bir şey almak istemiyorum. genel olarak deneyiminiz nasıl? ortalama fiyatta bir çanta bu arada.

1. beymen al hemen hemenn aynı paralara bulursun süsl morhipo da

29 eylül 2022 16:03

2. Beymen de kullanıyorum mango da, benim tecrübeme göre mango daha iyi

29 eylül 2022 16:05

3. Hem çanta hem cüzdan kullandım kesinlikle sağlam süslü

29 eylül 2022 16:14

4. Idare eder süslü bana sorarsan sezonluk. Sonra yamuluyor çanta.

29 eylül 2022 16:30

5. Fena değil, modelleri güzel en azından. Timsah derisi modelleri daha kaliteli oluyor ama

29 eylül 2022 16:40

6. ben kararsızım süslüm. bugün taktığım çanta mango ve 2016 senesinden bu yana kullanıyorum, taş gibi. başka bir çantam var dış derisi 2-3 kullanma da döküldü. değişiyor yani.

29 eylül 2022 16:41

7. Son anonimin dediği gibi kalitesi çantadan çantaya değişiyor

29 eylül 2022 16:53

8. teşekkür ederim kızlar. beğendiğim çanta deri değil zaten, sanırım alacağım. morhipoya falan da baktım ama beğendiğim bir model bulamadım :(

29 eylül 2022 17:30

9. Morhipodaki beymenler sahte diyen cahil , çok cahilsin ya

29 eylül 2022 18:07

10. mango'nun gerçek deri çanlatarı kaliteli ancak deri olmayan çantlarının yüzeyi çok sık kullanıldığıında pul pul dökülüyor. Yıllar önce Mango'dan indiriminden günlük kullanılacak bir çanta almıştım ve alırkende malzemesine falan hiç dikkat etmemiştim, max 2-3 ay kullandım çantayı ve sapından gövdesinden 'deri görünümlü' plastik kısımları dökülmeye başladı. Aynı durum yargıcının çantaları içinde geçerli 2 ay kullanılınca çöpe atılacak kadar bozuluyorlar.

29 eylül 2022 20:46