kızlar mehtap algül - ferit karakaya nın yeni aşkına ne diyorsunuz? aşırı alakasız ve zorlama bir çift değil mi?

mehtap instada bir erkeğin yalnızca eli gözükecek şekilde el ele bir fotoyu siyah kalp emojisi ile paylaşmış. el birlikte tekne tatilinde oldukları ferite ait. mehtap kadar ilgi manyağı gereksiz bir insan görmedim. ya paylaşacaksan tam paylaş ya da hiç paylaşma.

1. Neeeee feritle mi çıkıyolarrr??? Yı kıl dımmmmm ne alaka ben mehtapı hiç sevmiorm aşırı antipatikkk

24 eylül 2020 16:13

2. Mehtap aşırı yaşlı duruyor ya sürekli gençlerin etrafında ama sırıtıyor bayağı. Şeytan tüyü mü var anlamadım

24 eylül 2020 16:34

3. ferit hakkında eksi de aynen söyle bir yorum yapılmış.

"kendisi hakkında son zamanlarda zaten tahmin ettiğim ama böylelikle teyit etmiş olduğum kötü şeyler duyduğum yayıncı,çocuk abuse edici. elanur,mirandakerry gibi kızları elden geçirmiş ve kendisine gülümseyen her kıza pipisini sokmaya çalışıyormuş. eski modlarından biriyle de görüştüm kızcağızı köpeğime bakar mısın işim var diye eve davet edip onu da yatağa atmaya kalkmış. twitchin arda turanı diyordum kendisine hep ama bu kadarını ben de beklemiyordum. etrafındaki cinsiyeti erkek olan kardeşler de götünde tencere ile gezsin ne olur ne olmaz turuncu pipimiz kızlardan sıkılır belki yarın bir gün."

şahsen hiç şaşırmadım. big boss life da da sezen destina nın dibinden ayrılmıyordu.

Mehtap ile aşırı alakasızlar. Mehtap gibi teyze ruhlu birinden yarım saatte sıkılır diye tahmin ediyorum.

Mehtap da dünyanın en sıkıcı insanı olabilir pozitif doğrulardan kendine bir kale yapmış ortasına da oturmuş kendini bayan doğru sanıyor. instada moda olan her şeyi giyiyor takıyor sürüyor hiç bir özgünlük güzellik asla yok. popiler boş tiplerle takılıp kendini de instanın aranan yüzü filan sanıyor tahminimce. Renksiz vasıfsız insan.

24 eylül 2020 17:16

4. Şöyle söyliyim feritin hiçbir kızı kovaladığı yok. Hani ben bunu beğendim yatağa atayım gibi. Aşırı bir ilgi var kızlardan. Gerçekten çok fazla. Çoğu da feritin ciddi bir ilişki aramadığının farkına vararak tanışıyor feritle. son zamanlarda nasıl bilmiyorum ama 1-2 yıl öncesinde her hafta 3-4 farklı kişiyle takılırdı. Yürüyene yürüyor. Yani seçici değil demek daha doğru sanırım

24 eylül 2020 17:25