kızlar merhaba, birinin ismi ve tc no'suyla hangi bankadan kredi çektiğini öğrenebilir miyim?

abim yüklü miktarda borca battı geçen yıl (130 bin kadar). şuanda da aynı hareketleri sergiliyor gergin sinirli ortadan kayboluyor bi kaç gün falan ve içim içimi yiyor yine kredi çekip borç yapacak diye. nasıl öğrenebilirim...

1. geçen seneden borca batıksa bu sene üstüne kredi çekemez.

:( ama siz borcunu ödeyip kendi ellerinizle yeniden aynı şeyleri yapmasına imkan sağladıysanız, kredi çekebilir.

kişisel veriler 3. şahıslar ile paylaşılmaz.

kişi kendisi gelip bankada sorgulattığında bile hangi bankdan çektiği görünmüyor zaten, yalnızca tutarlar ve ödeme durumu görünüyor.

1 temmuz 2020 11:46

2. süslü mecbur kapattık, evimize haciz gelecekti tarlamızı satıp kapattık.

1 temmuz 2020 11:53

3. Ogrenemezsiniz maalesef süslü.

1 temmuz 2020 12:11

4. Süslüler bankacı arkadaşım olsa ne olacak ki daha önceki borcu 4 farklı bankaya yapmıştı.

1 temmuz 2020 12:36

5. Findeksi deneyeceğim süslü teşekkür ederim

1 temmuz 2020 12:37

6. başkasının findeks raporunu bankacı filan veremez. e-devletten findeks raporu alınabilir. etik bir yöntem değil; ama abinin e-devlet şifresini kullanarak bu raporu e-devlet üzerinden talep edebilirsin. bu rapor iki türlüdür: çek ve kredi. kredi için olanı talep edeceksiniz. 30 günde bir sapor talep edebilirsin yanılmıyorsam.

2 temmuz 2020 09:07

7. evet süslü findeksin sitesinden yapadım ama e devlet şifresini de nasıl alıcam bilmiyorum. raporda nerelerden kredi çektiği görünür mü? devam eden kredileri yani.

2 temmuz 2020 09:10

8. tabii, görünür.

2 temmuz 2020 09:11

9. Findeks programını indirin. Abinizin telefonuna ulaşabilirseniz onun adına giriş yapmayı deneyin. Hangi bankaya ne kadar kredi, kredi kartı vs. borcu varsa görürsünüz.

2 temmuz 2020 09:23

10. onun telefonundan mı giriş yapmam gerek süslü? o biraz zor ya.

2 temmuz 2020 09:41