kızlar neden tinder’ı tercih ediyorsunuz?

klasik olacak ama cinsel açlığın afrikasındayız. elini sallasa ellisi koşacak güzellikte arkadaşımın tinderda olduğunu öğrendim. ona soramadığım için size soruyorum. ülkemizde kadınlar için cinsellik çok kolay ulaşılabilirken, bir barda otururken falan tanışmak ya da biraz peşinden koşturup tadını çıkartmak varken neden tinder?

1. tinder seç beğen al erkek pazarı gibi. bir de tinder’dan hep kaslı yakışıklıları bulup konuşuyordum normalde o kadarını bir arada nerden bulucam etrafımda yok

22 kasım 2019 00:09

2. Çünkü biseksüelim ve etrafımda kadınlardan hoşlanan kadın bulmakta zorlanıyorum. Alnında yazmıyor insanların böyle bir dezavantajı var :(

22 kasım 2019 00:15

3. Daha iyi görünüşlü erkekleri bulmak için yani. Bu uygulamalara erkekler çok atlıyor ama eminim klasik 80-20 oranı burada da vardır ve çoğu avcunu yalıyordur.

Eşcinsel partner bulmak konusunda çok mantıklı tabii, o hiç aklıma gelmemişti.

22 kasım 2019 00:32

4. Çünkü daha kolay. Amacın ne olduğu belli. Sürekli gittiğim bardan bulup da kendime salça edemem. Rastgele biri, özellikle tanıdık olmayan. Görüşür postalarım, bir daha görsem bile tanımamış gibi yaparım. Sürekli karşılaşmak yerine bu daha kolay.

22 kasım 2019 00:33

5. Tanımadığınız birinin evine gidip ya da bir yabancıyı evinize alıp sevişmekten korkmuyor musunuz? Ben adam beni keser falan diye çok korkarım valla.

22 kasım 2019 00:48

6. cinsellik niyetim olsun veya olmasın, gerçek hayatta erişebileceğim insan profili kendi çevremden ibaret. o da kısıtlı. bara gitsen ne kadar farklı insan tanıyacaksın ki? alnında yazmıyor ben uçak mühendisiyim diye. ama tinder'da yazıyor. ilgimi çeken ve kendime denk gördüğüm insanları seçmek için tinder kullandım hep.

22 kasım 2019 00:53

7. Ben yurtdisinda kullaniyorum. Turkiye'de cok nadir. Bu arada yillardir yalniz gezerim kimse de barda gelip tanismadi yani o filmlerdeki kadar kolay olabilen bir sey degil ama tinder'dan yazismaya baslayinca en azindan bulusacagin zaman biraz muhabbet etmis oluyorsun ve o ilk tanisma gerginligi kalmiyor. Bir de yanlis anlar mi tersler mi kaygisi yok. Turkiye'de de eve zaten 20:30 civari gelebiliyorum ne ara nereye gideyim de kiminle tanisayim?

22 kasım 2019 00:59

8. yabancı erkeklerle görüşmek istediğim için