kızlar nişanda ne hediye alsanız hoşunuza gider

nişan hatırası fikri arıyorum gerçekten kullanışlı bişey istiyorum? gider gitmez çöpe atılacak şeyler istemiyorum.

1. Kim tarafından kime alınacak süslü tam anlayamadım

5 mayıs 2023 21:10

2. Ss kalbinizi kirmak icin soylemiyorum aksine hic ugrasmayin diye soyluyorum, ne alsam umrumda olmaz.

Eskiden olmayan bir seyi bir gun biri cok muhtesem bir fikirmis gibi yapiyor ve sonrasinda herkes zorunlu hissediyor. Hayir efendim. O gun sizin ozel gununuz kimseye bir sey hediye etmek zorunda degilsiniz, kaldi ki anlamsiz. Mesela dogumgunuze gelen insanlara hediye veriyor musunuz? Hatira kalsin diyorsaniz yine sizin nisaniniz baskasinda hatirasi kalsa ne kalmasa ne yani. Sizin icin omrunuzde bir kez olmasi beklenen bir seyken davetliler nisan dugun geziyor herkes bir hatira veriyor ev toz icinde ondan sonra.

5 mayıs 2023 21:15

3. Gelen davetlilere ve arkadaşlarıma alacağım. Evde küçük bir nişan olacağı için davetli az bütçem normal hediyeşelere göre fazla.

5 mayıs 2023 21:19

4. Haklısın a2 zaten magnet kolonya alçı şeyler saçma geliyor. Çiçek almayı düşündüm ama ona da herkes bakar mı bilemedim mantıklı kullanılabilir bir şey olsun diye düşündüm. Heves etrim öyle :)

5 mayıs 2023 21:21

5. Ss ben makrome anahtarlık yaptıracağım. Kullanışlı bir hediye gibi geldi

5 mayıs 2023 21:43

6. Sukulemt, minik gümüşvari lokumluklar, bir düğünde bardak altlığı verilmişti yzaktan çini gibi görünüyor ama yakından taş üstüne çini baskı balkonumda kullanıyorum ki normalde hiç almam o hediyelikleri, kendi düğünümde de dağıtmadım, bağış yaptım onun yerine. Bi düğünde çam fidanı verilmişti, şimdi kocaman ağaç oldu bahçede, mum kullanılıyor bence olabilir, bi kınada kırmızı flormar oje dağıtılmıştı güzel bir fikir, tohum kalemi olabilir, minik not defterleri, bi dergide görmüştüm gelin kendisi narenciye reçeli yapıp minik kavanozlara koymuştu ama konsept de turuncuya uygundu, bodrumda bi düğünde arkadaşıma dikir vermiştim zeytinyağı şişelemiştik minik şişelere, zeytin yaprağı ile süslemiştik. Sizin konseptiniz var mı? Ya da sabun ama öyle tuhaf yapay kokulu, üstüne dantel olan falan değil gerçekten kullanılabilecek tarzda sabunlar, özel yapımü

5 mayıs 2023 21:46

7. Teşekkürler a5 çok güzel fikirler vermişsin araştıracağım 💖💖

5 mayıs 2023 23:02

8. Alfa romeo

6 mayıs 2023 13:15

9. Mini bubble mum.

6 mayıs 2023 14:08

10. Eğer bütçeyi zorlamayacaksa kahve fincanı olabilir. Ya da tohumlu kalem..

6 mayıs 2023 15:07