kızlar oje sürdükten sonra üstünde oluşan parmak, yatak vb. izleri için en klasik yöntemler neler ya da ne önerirsiniz?

sb

1. tamamen kurumadan sağa sola sürmeyeceksin elini aşk. bundan başka nasıl bir yöntem olabilir sence

18 şubat 2024 22:41

2. A1 kdjfjdjd bu sitede gerçekten a1 bilmişliği var :d kanka ojeyi sürdükten 38 saat sonra uyuyoruz yine yastık izi oluyor. Sabah 9da işe gittiğimde sürüyorum gece 1de uyuyorum yastık izi olmuş. Buna ne önerirsin onu soruyor ss :d

18 şubat 2024 22:47

3. a1 kalıcı ojemi yeni çıkarttığım için üstündeki pütürlerden kötü duruyor bide ne olursa olsun ne kadar dikkat edilse de 3-5 random iz, çizik olabiliyor. Asetonla hafif üstünden geçme, şeffaf oje sürme gibi şeyler biliyorum ben ama pek de bilgim yok, belki farklı bir şey ya da bilmediğim klasik bir şeyi öneren olur diye sormak istedim :((

18 şubat 2024 22:48

4. selenice ojeni kat kat sürmezsen saatler sonra yastık izi oluşmaz kanka demek ki 3-4 kat sürüyosun içte kalan katlar kurumuyor ve iz kalıyor. mal mısınız anlamıyorum

18 şubat 2024 22:51

5. soru sahibi evet pütürlü tırnak yüzeyi başlı başına bir sorun onu halletmelisin önce. mesela tırnakta yağ ya da el kremi varken bile tam oturmuyor oje. bunun dışında ince katlar halinde ve 2 kat sürmek gerekiyor kalın ve 3-4 kat sürünce hamurlaşıyor kalıp gibi sağa sola sıvanıyor asla kurumayıp iz oluyor :( benim çözümüm 1 kat base coat, 2 ince kat oje, her tırnağa 1 damla essence dry drops, yarım saat hiçbir yere dokunmadan oturuyorum sonra oje kurutucu sürüp bi yarım saat daha dikkat ediyorum zamk gibi oluyor oje ne bir çizik ne bozulma.

18 şubat 2024 23:34

6. bazi seyleri anlamadigin belli a1 :)

top coat olarak kaliteli bir sey bulmaya bakin. ben base, 2 kat oje ve top coat suruyorum, toplamda 4 kat yani. su an yurtdisindan aldigim bir urunu kullaniyorum ve renkten bikmasam bir haftayi zorluyor ojelerim sorunsuz sekilde.  ne yastik izi, ne uclarin kalkmasi...

kalyonunki de tam olmasa da benzer performansta.  memnundum baya kullanirken.

18 şubat 2024 23:35

7. Bu arada ss, putur diye o kalici oje sonrasi duran kalintilardan bahsediyorsan onlari yok etmeye kalkma, tirnagin incelir. Uzasin oyle gitsinler.

18 şubat 2024 23:37

8. hepinize çok teşekkürler aklımdaki tüm soru işaretlerini cevaplamışsınız :(

öncelikle özellikle baktım iz olan tırnaklarım 1. katı sürdükten sonra düzeltmek için üstüne tam kurumadan minik eklemeler yaptığım tırnaklarımmış. Bide öncesinde sürdüğüm bakım ürünleri de etkilemiş olabilir tam kurumadılarsa (gizlinot: top ve base coat önerirseniz çok sevinirim <3)

o pütürtüler için de normalde Uzadıkça kese kese kendi doğal tırnağıma gelene kadar idare edecektim ama ojesiz de çok kötü, ruhsuz ve bakımsız duruyordu o yüzden törpüledim biraz gerçi hala oje çok kötü duruyor :p çok pütürtü olanların daha çok inceldiği bakarken bile belli oluyor bundan sonra direk düzenli kısaltacağım, teşekkürler

18 şubat 2024 23:50

9. Aynen malız kanka 85 kat oje challenge yapıyoruz ahahahah kadınlığa bu sene başladık :d keşke ülkeyi a1ler yönetse❤️❤️ 3. Kat ojeyi süren herhangi biri var mı sence oje ince 2 kat sürülür top coat kurutucu murutucu önerisi vardır diye gelip bilmiş a1lerle karsılasmak yoruyo

19 şubat 2024 00:03

10. a3 markasını söyler misin