kızlar paris tehlikeli mi? sürekli böyle şeyler duyuyorum?

parisçe giden süslüler ben yüksek lisans için düşünüyorum ancak sürekli paris sokaklarının tehlikeli olduğunu vs. duyuyorum. ne kadar doğru?

1. göçmen nüfusu çok fazla(bizim bu almancılar tarzı göçmenler yani doktoru, mühendisi değil) ve göçmenin fazla olduğu yerler her zaman tehlikelidir.

9 mayıs 2021 19:02

2. Amerikan youtuber bi çift vardı. Parisi özendiren videolar çekiyolardı sponsorlu olarak. Sonra evlerine dönünce yeni bi video çektiler pariste aslında neler oldu diye. Başlarına gelmeyen kalmamış hırsızlık, taciz.. Ağlayarak video çektiler. Üstelik bunları yapan göçmenler değil bildiğimiz beyaz Fransızlarmış.

9 mayıs 2021 19:11

3. Paris'te yasamadim fakat tatile gidip en nefret ettigim avrupa sehri olmustur cunku 6 senedir yalniz seyahat ediyorum ve ilk kez paris'te korktum. Aksam gayet hareketli bir saatte ana caddede dibime kadar bisikletle yanasip konusmaya calisan oldu, laf atan oldu. gece eve donerken metro cikislarinda takilan izbandut gibi adamlar gordum surekli. Bu kisiler allah icin bir sey yapmadi ama 8-9 tane biraraya toplanmis kisinin icinden yalniz basina yurumek falan beni acayip tedirgin etti. Ayrica turistik mekanlarin cogunun sahipleri asiri suratsizdi ve kac kere sagda solda fareler gordum. Midem bulandi sehirden resmen.

9 mayıs 2021 19:31

4. Anonim 3 süslü isimlerini söyleyebilir misin merak ettim

9 mayıs 2021 19:44

5. Bir arkadaşım dil okuluna gitmişti birkaç yıl önce. Kaç defa tacize uğradığımı bile artık hatırlamıyorum İstanbul'da daha rahattım demişti

9 mayıs 2021 19:46

6. Süslüler çok şaşırdım Fransa'ya hiç gitmedim ama Londra'da yaşadım çok kötü değildi ama taciz edildim 2 kez. Birde laf atan erkek çok oluyordu arabadan korna çalan vs. Hatta şey diye düşünmüştüm ne farkı var şimdi buranın İstanbul'dan diye.

birde yukarıda süslünün dediği gibi orda da grup halinde birlikte takılan erkekler çok fazla benide ürkütüyordu çünkü hepsinin suratı kapalıydı ama bir şey yapmadılar tabi.

Paris beni korkutuyor bir de geçen gün kırmız oda da bir fragmana denk geldim kız parise gitmiş yüksek lisansa başına bişey gelmiş iyice ürktüm parisi listeden çıkartacağım galiba.

9 mayıs 2021 19:53

7. Dünya'da çok farklı şehir(gizlinot: Tokyo, dubai, londra...) gezdim, turist olarak rahatsız olduğum tek şehir sidikli paris. Şehirlere dair Hatırladığım belli şeyler vardır, bunun direkt sidik kokusu ya, çok kötü.

9 mayıs 2021 20:07

8. Hiç yurtdisina çıkmamış biri olarak yazdıklarınıza şok oldum kızlar ya. Erkekler apaci gibi laf mı atıyorlar gerçekten?

9 mayıs 2021 20:09

9. aynen ben de şaşkınlıkla okudum yazdıklarınızı. hiç yurt dışına çıkmadım tamam temizlikte sınıfta kalmasına şaşırmadım ama taciz suç oranı vs şaşırttı.

9 mayıs 2021 20:16

10. Süslülerim şöyle yani londra bir metropol. burda nasıl it kopuk varsa orda da var. Söylendiği gibi kötü niyetli göçmenler oluyor. Açıkcası bende şaşırmıştım ama bana ingilizde laf attı hintlide ya da ne bileyim mesela ingilizlerde arabalarını yavaşlatıp  "nereye gidiyosun bırakayım" falan demişti. Arkamdan korna çalanda oldu. Genelde de parklarda yürürken yanınıza gelip tanışmak isteyenler  oluyor ve git demene rağmen, gitmiyorlar yapışıyorlar yani.

Eğitimsiz göçmen/beyaz/ siyah gerçekten her yerde iğrenç oluyor. Sadece sarkıntılıklarının boyutu değişiyor bazısı başını belaya sokmayacak kadar taciz ediyor.

Bu arada kötü yer diyecekler için söyleyeyim zone 1deydim.

Sadece bıçaklanma olayları çok fazla. Gerçekten ürkütücü. Ben çok korkuyordum.

bunlar şans işi biraz. Şimdi bir sürü kişi diyebilir ben Londra'da yaşıyorum asla böyle şeyler yaşamadım. Ki doğrudur.

Ama kıyafetle ilgili bir sıkıntım hiç olmadı. metroya defalarca minnacık etekle/ şortla bindim kimse dönüp bakmadı, eteğime laf atılmadı. Çok rahattım o konuda.

Yada mesela gece 3 -4te eve döndüğüm oldu. Hiçbir şey olmadı çünkü zaten her sokakta kamera var, bu bakımdan güvenli ama ben yine korkuyordum yalan söylemeyeyim.

9 mayıs 2021 21:38