kızlar plaj havlusu yerine peştemal kullanmak hakkında fikirleriniz neler?

çok yer kaplamayacak bir plaj havlusu arıyordum peştemaller gözüme çarptı. ne diyorsunuz sırılsıklam olmaz mı peştemal, kullanan var mı plajda?

1. Decathlon'da mikrofiber havlular var. hem katlaninca azicik yer kapliyorlar, hem kurumasi hizli oyle sirilsiklam da islanmiyorlar. Ne normal havlu ne pestemal yani en guzeli bu tip havlu.

26 mayıs 2021 01:09

2. onlar da aklımda olsun o zaman, teşekkür ederim

26 mayıs 2021 01:11

3. denizden çıkınca üstüne hafif bir şeyler almak için sırılsıklam olsun kız ne olacak plaj orası zaten yarım saate kurursun mis gibi püfür püfür iyi fikir sen üzerine yatıp güneşlenmeyi düşünmüyorsun değil mi?

26 mayıs 2021 01:12

4. Peştemal= ra hat lık kesinlikle yıllardır peştemal kullanıyorum havlu gibi yer kaplamıyor nemliyken ağırlaşma derdi yok kurulanınca asla sırılsıklam olmuyor kağıt havlu gibi :) hava almaya çok müsait ince bir kumaş olduğu için şezlongda falan çok çok kısa bir sürede tamamen kuruyor gerçekten denemenizi tavsiye ederim

26 mayıs 2021 01:14

5. a2 yok, kremle banyo yapsam yine kötü kötü yanıyorum ben :d gir-çık yaptığım oluyor peştemal o sırada kurur herhalde

26 mayıs 2021 01:14

6. a4 beni ikna ettin süslücüğüm

26 mayıs 2021 01:16

7. Peştemal kullanan süslüler nereden alıyorsunuz acaba :)

26 mayıs 2021 02:25

8. Bende peştemal kullanıyorum süslüler, tavsiye ederim. Hemen kuruyor güneşte ve incecik yer kaplamıyor. Normal plaj havluları kalın olduğu için plajda kurutana kadar canım çıkıyordu. Ben english home'dan alıyorum, çeşit çeşit modeller oluyor ve uygun fiyatlı.

26 mayıs 2021 10:26

9. ben dün trendyoldan batik desenli bir peştemal sipariş ettim, gelince merak edenler için güncellerim süslüler

26 mayıs 2021 17:25

10. Ss link ya da ekran alıntısı paylaşabilir misin? Buradaki cevapları okuyunca peştemal almak benim de aklıma yattı. Havlu zahmetli iş.

26 mayıs 2021 17:59