kızlar selam yine ne düşünüyorsunuz sorusu ama merak ediyorum farah zeynep abdullah hakkında ne düşünüyorsunuz?

kendisini oyuncu olarak ve doğal güzellik olarak beğeniyorum. aslında süper başlayan bir kariyer var ama sanki gerek aşk seçimleri gerek sosyal medyadaki çocuklukları ile acaba doğru yönetemiyor mu diye düşünüyorum ?

1. oynadığı roller gayet iyi -unutursam fısılda <3- ama kendisi biraz garip biri ya ben pek ısınamadım

20 nisan 2021 20:55

2. Güzel bir kadın ve günümüz türk oyunculara kıyasla filmografisi mükemmel ama sosyal medyayı kullanmayı azaltması gerekiyor

20 nisan 2021 20:56

3. güzelliğine lafım yok güzel kadın ama oyunculuğu konusunda bir şeyler eksik veya bir şeyler fazla. aşırı mimik yapıyor mesela. duygularını tam aktaramıyor bir dengesizlik görüyorum bilmiyorum

20 nisan 2021 20:57

4. Bi küçük Eylül meselesi zamanları iyiydi ama şunu fark ettim tek basına başrol olduğu diziler tutmadı masumlar sa kalabalık kadro ondan tuttu. Biraz sosyal medyadan kaynaklı olabilir cidden 20'li yaşlarda gibi kullanıyor .

20 nisan 2021 20:58

5. Doğal bir güzelliği var ama masumlar apartmanındaki oyunculuğu bazen aşırı yapmacık geliyor bana. instagramda eskiden çok güzel fotoğrafları vardı fakat hepsini silmiş, şu an ne güzellik olarak ne de oyunculuk olarak çok bir özelliği var gibi gelmiyor bana. Belki de inci karakterinin özensiz giyinişinden ve masumlar apartmanının daha çok safiye ve gülben üzerinden ilerlemesi yüzündendir. farah zeynep çok geride kalıyor bu dizide

20 nisan 2021 21:01

6. Görünüş olarak sıradan bir kadın. Guzel ya da cirkin degil normal. Ama biraz itici hali, tavri. Kariyeri de pek iyiye gitmiyor bence. Düsüs var gibi.

20 nisan 2021 21:34

7. Deli deli bişey oldu

20 nisan 2021 21:49

8. öyle bir geçer zaman ki, masumlar apartmanı ve bir küçük eylül meselesi dışında küçük rollernin olduğu filmler dışında bir yapımını izlemedim (arif v 216 gibi) oyunculuğuna pek bir yorum yapmayacağım ama bence duru bir güzelliği var. bir de çok içten birisi bence. yapmacık değil sosyal medyada ya da arkadaşlarıyla ilişkisinde. doğal olduğunu düşünmek kanımı ısındırıyor ona karşı tatlı buluyorum

20 nisan 2021 22:27

9. Ben seviyorum yeni nesil açık sözlü bizim gibi takılabilen ünlüleri. Farah olsun ezgi mola Hazal Kaya Enis Arıkan Didem soydan vs. Kasım kasım kasılan ayda bir süper editli resmi post paylaşan ünlülere ısınamıyorum. Misal Çağatay Ulusoy. Adam kariyer peşinde aşırı hoş iyi oyuncu ama soğuk. Çağatay kimdir bilmiyoruz hep pr.serenay Sarıkaya, beren saat, kıvanç tatlıtuğun yapımlarının tutmama nedenini de buna bağlıyorum. Seyirci, bu kişiler güncel olaylarla ilgili ne düşünüyor kafa yapısı nasıl bilmiyor. Yakınlaşamadığı için izleyemiyor.

21 nisan 2021 02:49

10. oyunculuğunu bilemem de şu an oyunculuğu bıraksa ardında gayet kalıcı ve başarılı bir sinema kariyeri bırakmış olur, dizileri tutmasa kaç yazar. yılda kaç film çekiliyor, kaç başarılı film çekiliyor önce onu bir düşünün. ülkede sinema sektörü zaten azalarak bitti ve bu kız her sene çok izlenen, kaliteli filmlerde oynadı. kelebeğin rüyası, bi küçük eylül meselesi, unutursam fısılda, ekşi elmalar, arif v 216, bizim için şampiyon. 6 film gayet iyi bir sayı, hollywood'da değiliz. şu anda bu ülkede gelinebilecek en iyi noktada. güzellik göreceli ama güzel bir kadın bence, sesinin güzel olması ve müzik çalışmalarının olması bir artı. sadece sosyal medyayı özellikle twitter'ı bırakması lazım

21 nisan 2021 10:18