Evet hemen terkederim parası yoksa ölsün bence
Parasi olmayan ya da cimri olan erkekten direkt sogurum. Adam caliskandir, bir seyler icin cabaliyordur o zaman ayri anlayis gosteririm bir sure ama diger turlu sogurum.
sevgilimle parası için birlikteysem soğurum. beni tatile götüremeyecekse işim ne onunla derim.
ama
sevgilimle sevdiğim için birlikteysem soğumam. olabilir, o sırada paraya sıkışıktır, işleri kötü gitmiştir, dünyanın binbir türlü hali var der geçerim. ayrıca beni tatile götürmek zorunda değil, kendi tatilimi kendim karşılayamayacaksam onu da zorlayamam.
İpsiz sapsız birisiyle berabersem irrite eder çünkü yanlış seçimimin altını çizen bir durum olur. Yani bir planı, kariyer hedefi, bu hedefe ulaşmak için yaptığı şeyler olmayan, boş beleş bir adamsa ve of pof para yok triplerindeyse paso. Ama böyle biriyle neden olayım ki zaten shdkdjdfkl
Ama derli toplu işinde gücünde olan, yükselme fırsatına uygun vizyonda, girişken, saçma sapan bir alanda öööyle savsaklayarak vakit geçirmeyen birisiyse ve tatile gidecek parası yoksa eldekiyle olabilecek en düzgün planı yapmaya çalışırım, yazlığa davet ederim, yakınlarda bir yere uzun haftasonu yapıp üç gün gitmeli falan bir şeyler oluyor mu maddi olarak onları araştırırım, bir şekilde azıcık da olsa 'tatile gittik' oldururum çünkü eminim o da üzülüyordur, bütün sene çalış didin yorul ve dinleneme, bir de üstüne sevdiğin kişiye mahçup ol.
öncelikle lütfen nasıl bir dönemde ve nasıl ekonomik şartlarda yaşadığımızı fark edin. ülkenin büyük çoğunluğu inanır mısınız tatile çıkacak maddi imkanlara sahip değiller. yazık sizin çevrenizdeki insanlara, eşlerinize ya.
böyle bir şey için neden soğuyayım ki? midem bulandı böyle bir şeyin sorgulanabildiği bir ilişki düşününce.
Yaşınıza ve sizin de maddi durumunuza bağlı
Daha neler. Yani sevgilimin çalışıp çabaladığını bilmem yeterli. Bu sene yok tatile gidecek parası, ben götüreceğim. Sorun yok. Benim iş aradığım ve stresten öldüğüm dönemde o da aynısını bana yapmıştı.
evet soğurum. parasız erkeği ancak anası sever.
Tatil için param yok diyip başka şeylere harcamıyorsa yani cidden yoksa soğumam. Eşimle beş yıl sevgiliydik. Benim durumum zaten çok iyi değildi anca evi çeviriyordum. Eşim de sürekli işsizlik yaşadı. O süreçte anca anne baba yazlıklarına gittik. Ya da bir iki günlük tatiller yaptık. Şimdi evliyiz. Maddi imkanlarımız düzeldi. Her şey dahilli tatillere, kültür turlarına, yurtdışına çıkabiliyoruz. Bunu anlatmamın sebebi şu. Karşınızdaki düzgün bir adamsa beraber de çalışıp birlik olunca tatil de oluyor gezme de. Sevgilinizin sadece şu an tatil için param yok demesi yeterli değil bence soğumak için.