kızlar sevgilinizi terk ettikten sonra, tekrar denemek istedi mi?

yani sizden bir şans istemek için geri dönen oldu mu hayatınızda? sevgilimi bıraktım ama gelsin istiyorum. hiç kaybetme korkusu yoktu. bu yüzden çok rahat davranıyordu bana karşı. ben de sana karşı hislerim bitti diyerek bitirdim. o da seni hiçbir şeye zorlayamam, sen nasıl istersen öyle olsun dedı ve bitti. yazar mı sizce?

1. aklı varsa yazmaz

20 şubat 2024 08:29

2. a1 neden

20 şubat 2024 08:30

3. süslü bence ilişkide ihtiyaçlarını açıkça dile getirmeliydin böyle taktikler yerine, daha önce konuştum hala aynı dersen de sen yazmasını bekleme bu sefer. ilişkiye böyle taktiksel hareketler girince geri dönüşü çok zor oluyor fikrimce

20 şubat 2024 08:34

4. yoklayabilir öyle çok gururlu bi tip değilse

20 şubat 2024 08:34

5. konuştum süslü daha öncesinde.

ben taktik yapmayı beceremem pek. içimden geldiği gibi davrandım. seviyorum çünkü. hala da seviyorum ve özlüyorum.

20 şubat 2024 08:37

6. a3 biraz gururlu. yoklamaz o zaman :/

20 şubat 2024 08:37

7. Hislerim bitti dediysen gururlu bir tipse bence de zorlamaz. Onun yerine durumu kısaca özetleyip artık buna katlanamıyorum deyip ayrılsaydın şimdi olmasa da birkaç ay içinde mutlaka arardı. Gerçi şimdi de arayabilir ya. Erkekler boşlukta kalınca mutlaka yokluyor bence. Ben hiç geri dönmek istemeyene denk gelmedim. Aylar alabilir sen o sırada çok başka kafalarda olabilirsin. Bence takılıp kalma onu bekleme. Başka şeylerle meşgul ol, sosyalleş falan.

20 şubat 2024 08:47

8. a4 evet süslü bende ona cok pişman oldum.

20 şubat 2024 08:52

9. bence de bi erkeğin dönmemesi için üç sebep olabilir

1) gerçekten ayrılmadan önce adamı mahvettin aşırı yıprattın, artık sevmiyor

2) ekstrem gururlu burnu düşse eğilip almaz

3) başkasını buldu ve bulduğu daha cezbedici

dönmüyorsa üçünden biridir

20 şubat 2024 08:56

10. Off o döner mi bilmiyorum ama sen dönecek gibisin:( hoş geldin kadının köppek olduğu toksik ilişki

20 şubat 2024 09:10