kızlar sevgilinizin takımı maçta yenilince nasıl teselli ediyosunuz?

kızlar sevgiliniz futbol seviyorsa ve takımına çok bağlıysa maçta yenildiklerinde ne diyorsunuz morali yükselsin diye veya neler yapıyorsunuz? uzun ilişki değil bu arada daha 2 hafta oldu ne desem ne yapsam bilemedim önerilerinizi bekliyorum.

1. seni çok üzerler :(

27 ekim 2019 21:39

2. Saçlarını okşayıp, alnını öpün, göğsünüze yatırın sonra da ayağınızda sallayın, pış pışlayın, dudaklarını büzer hala üzülmeye devam ederse aol memenizi ağzına verin ki emsin, benim de başıma geldi ordan biliyorum, henüz 2 haftalık çok küçük, gerekirse karşı takıma küfürler edin, pis kaka diyin, belki mutlu olup gülücükler saçarlar, aaaiy kıyamam

27 ekim 2019 21:40

3. Neden ki

27 ekim 2019 21:40

4. Neden üzüleceğimi ve ayrılmam gerektiğini anlamadım acaba biraz fazla şefkatli yaklaştığımdan mı öyle dediniz

27 ekim 2019 21:43

5. Saçma çünkü yav.

27 ekim 2019 21:44

6. Ya kızlar sevgilim baya takıyo böyle şeyleri çok morali bozuluyor takımı yenilince bende üzülürken görmeye dayanamıyorum bencede bu kadar takması saçma ama fanatik işte nasıl anlatayım böyle desem daha çok üzülür boşver falan demek istemiyorum ben üzgünken bana boşver denilince daha çok sinirlenirim sizce ne denir böyle Bi durumda napılır

27 ekim 2019 21:49

7. Bazen bir şeye üzülmek özgürlüğü olsun istiyor insan. Her olayda kendinize bir rol biçmek zorunda değilsiniz.

27 ekim 2019 21:53

8. Anon 4 sesli güldüm cevabınıza uzun ilişki olsa derimde daha 2 hafta olunca diyemiyor insan

27 ekim 2019 21:55

9. Tamam düzgün cevap vericem, üzülsün istiyosa ağlasın, siz kendinizi nedsn onu mutlu etmek üzüntüsünü geçirmek zorunda hissediyorsunuz ki? Üzüldüğü konu da maç yani.. küçümsemiyorum ama zor birşey gelse başıma elbette ki teselli et de, maça da üzülecekse bırak kendi halinde üzülsün bebek değil ya , daha 2 hafta olmuş bu kadar onun mutluluğuna adama yahu kendini 30 yaşında bi ablan olarak söylüyorum, diğer anonimin de dediği gibi üzerler seni bak

27 ekim 2019 22:25

10. Üzülürse üzülsün ya neyini teselli edicen sanane. Geçmiş olsun de bitti gitti. Gerçek dertleri olunca teselli edersin, onun da aklı başına gelir saçma sapan şeylere moral bozmaz. Sen de kendine başka meşgale bul.

Not:kardeşim bana bu soruyu sorsa aynen bu cevabı verirdim bi de götüne tekme atar, git bana su getir bi işe yara derdim.

27 ekim 2019 22:46